Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 15, 2013 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Hvala . Honda je zaista dobra i put sa njom me nije ni malo umorio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 15, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lutanje po ostrvu: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 15, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan U puno gift-shopova sam primetio da se masovno prodaju suveniri od maslinovog drveta, raznorazne drangulije...Da li je moguce da ljudi namenski seku masline kako bi pravili ove suvenire??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 15, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pauza kako bi Mikeli dopunio preko potrebne kalorije (trosi vise nego oba motora zajedno ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 15, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Postavljanje kampa nedaleko od plaze, usred pesacke staze, hahahah. Mnogi su nas gledali sa sazaljenjem. Cudili se otkud Turci na Krfu kad imaju svoje more Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 15, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Konacno doslo na red da se i damama uslise neke zelje. Dogovoreno je da docekamo zalazak sunca na plazi, al' ne vredi. Morali smo da pozurimo jer je Mikeli ponovo bio gladan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 16, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Odusevljen sam putopisom i nacinom na koji se dopunjujete u pisanju. Svaka cast ljudi, primjer ste duha koji sve nas povezuje. Mikeli, ponosan sam sto smo prijatelji. Mimi, prijatelj mog prijatelja i moj je prijatelj. Bog vam dobro dao! Pozdrav prijatelju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Septembar 16, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Konacno doslo na red da se i damama uslise neke zelje... A gde je tu plaza, kada ste im vec ispunjavali zelje? Sve neke stencuge. Da ne bi opet dosle na slicnu ideju? p.s. super putopis, lepo ste kombinovali, a i slike su standardno super... od Dace se i ne ocekuje manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 16, 2013 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Uveče smo izašli u grad , i uživali u šetnji,pivu,čizburgerima... Kupili smo i klincima poklone . Da sada ne prenosim utiske svakog dana ponaosob, jer bilo nam je mnooogo dobro , postavljat ću fotografije iz preostala tri dana na Krfu i preći na povratak kući . .. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 16, 2013 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Obišli smo i staro brodogradilište ( Mimi zna više o tome ) te i mjesto iskrcavanja Srpske vojske na ostrvu ... Šetali , kupali se na lijepim plažama, uživali na bazenu hotela... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 16, 2013 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Mimi, postavi i ti koju pa da prelazimo na povratak preko Albanije .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 16, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Konacno doslo na red da se i damama uslise neke zelje... A gde je tu plaza, kada ste im vec ispunjavali zelje? Sve neke stencuge. Da ne bi opet dosle na slicnu ideju? p.s. super putopis, lepo ste kombinovali, a i slike su standardno super... od Dace se i ne ocekuje manje E pa Deki...ima razloga sto su stencuge. Sto manje ljudi, to lepse i zanimljivije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 17, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kerkira. Stari grad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 17, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Maaaši ruč'cama, maaaši ruč'cama.....E jeb'ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 17, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mimijeva najdraza fotka - Mimi sa dve plavuse (namerno je Mikeli zamracio fotku da se ne vidi ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 17, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mikelijeva najdraza fotka - Mikeli sa dve plavuse 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 17, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan I tako...provedosmo mi zajedno 3-4 dana u smehu, zajebanciji i ludovanju kao decurlija. Vreme je da se polako krece nazad. Tanja i Mikeli krecu pre nas dva dana, te odosmo zajedno u kupovinu kojekakvih drangulija, suvenira i poklona. Malo moje nepaznje (nekontrole) opteretilo mi je motor jos dodatnih 10-tak kg Do kasno u noc setnja, kupovina, zajebancija, bleja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 17, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mikelijev i Tanjin plan je da vozi nazad za Ohrid, tu prenoce jos dve noci i polako nazad za Podgoricu preko Albanije. Dacin i moj plan je da krenemo odmah preko Albanije, nocimo u Tirani i polako nazad kroz Crnu Goru i Bosnu prema kuci. Planiramo jos jedno nocenje negde na Zabljaku. Ispozdravljasmo se, pozelesmo jedni drugima srecan put i dogovorismo se da u povratku svratimo u Podgoricu na kafu, posto vec prolazimo tuda. Kad ujutro...IZNENADJENJE!!! Hahahahah... - "Ne moramo dve noci u Ohridu...znas, ne moramo ni jednu, hahahah. Mi cemo produziti jos jedan dan na Krfu, pa idemo odmah kroz Albaniju. Krace je i spavacemo jednu noc u Valoni. Ali, u nasim apartmanima vise nema mesta, istekla nam rezervacija " - "Ma ima ovde mesta, sad cemo da sredimo sa gazdom, upadajte I tako..., Jovo nanovo...Produzismo mi nase zezanje jos jedan ceo celciti dan, pa opet do kasno u noc, i sve u krug...kao da se nismo videli dve godine. Ceo dan smo proveli kod nas na bazenu. Posluga oko bazena i svi gosti krstili su se i levom i desnom rukom gledajuci nasa glupiranja ,kolutali su ocima , slegali ramenima , i kad su shvatili da smo neumorni , vrlo brzo su se razisli kojekuda. Ujutro, podjosmo do luke da ispratimo prijatelje na trajekt i pozelesmo im srecan put. Vidimo se na kafi u Podgorici za dva dana... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 17, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ,podsetiste me ovim putopisom na Mijin i moj od pre par god isto motorima kroz Albaniju do Krfa,mnogo lepo ostrvo,a grad Krf najlepsi od svih starih gradova. Putopis vam je aj da vidimo sta ce biti do kraja. pozzz za ekipu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 17, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan odlicno majstori, bravo Mimi. odlicno ste se zabavili a i imali ste dobro društvo. spadam među one koji ne planiraju vec se prepuštaju spontanim dešavanjima pa kako bude a to se kao najbolim izborom pokazalo i kroz ovaj predobar putopis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Septembar 17, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo .. odlicna ruta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 17, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi @Mile Ranim prolecem planiramo u tvoje krajeve. Svracamo na osvezenje, pozdravi Smilju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 17, 2013 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vam se dopada putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1092 Napisano Septembar 18, 2013 REW/Hit The Road, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uživao sam čitajući. Kao što neko reče, prisećam se lepih trenutaka koje sam proveo na 90% mesta na kojima ste i vi bili....ali pre mnogo godina i bez motora. Vreme je da se ponovi avantura. Taj neosvojeni vrh Kajmakčalana mi je pravi izazov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Septembar 18, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan U podnozju od Kajmakcalana Stoji spremna vojska od megdana, Da bugarske armije napada Pred vratima od Soluna grada! Tu oficir Puleticu Marko Ceti svojoj govorase 'vako I britkom im sabljom pokazuje Okle Bugar Srbe podrazuje: "Tamo gore,dje je ona tmina Vidite li planinskoga dzina, Vrh najveci od Kajmakcalana, Tu je tudja vojska ukopana U endeke i tvrde rovove Da cekaju Srbe sokolove!..." Nastavak pjesme cu napisati prilikom posjete Kajmakcalanu.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...