Jump to content

Moto Zajednica

HD kolege iz Grcke kroz BGD

Recommended Posts

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

Danas oko 16.30 propratio sam grupu od nekih 10-tak bajkera iz Grcke od Plavog mosta do Gazele. Svi su na HD a kuda su se zaputili nemam pojma, svirnuh im pred Gazelom i zavio ka centru.

Posto je prilicna guzva (turci, ptarisi&co na vecnom radu po EU) momci su uredno tutnjali izmedju traka.

Kapiram da su iz nekog kluba pa pretpostavljam da bi bilo lepo da ih je neki nas HD klub docekao ali to je vec druga prica...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 400 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition

Ako su vozili prema severu zapadu najverovatnije su krenuli na Faaker See na austrijsku Korošku gde ima od 3-8 septembra največi europski HD susret, koji se evo več tradicionalno održava u početku 9 mjeseca u kraju Faak pored jezera.

Više pogledajte na ovom linku :

http://www.hogeuropegallery.com/ebw/

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

Verovatno Maxter. Zavrsila im se sezona pa sad oni idu na odmor :)

@Pera Pop: Zbog takvih situacija ne vozim kola po gradu jer bi 99% izasao iz kola i ostavio ih na autoputu. Uopste mi nije jasno cemu sluzi obilaznica!?! Pandura u Bubanj potoku na sred autoputa i cim vidi strane table tera na obilaznicu, a ne da nam zgovnaju zivot svake godine u julu i avgustu

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 312 postova

Da si pokusao da prodjes tom "obilaznicom", koju ne mozemo da dovrsimo od 1990., bilo bi ti jasno otkud stranci u gradu.

Da sam na njihovom mestu obilazio bi ovu crnu rupu kako god znam, nakon proslogodisnje bruke na naplatnoj rampi u Nisu i maltretiranja tih ljudi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja