Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 30, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 16.30 propratio sam grupu od nekih 10-tak bajkera iz Grcke od Plavog mosta do Gazele. Svi su na HD a kuda su se zaputili nemam pojma, svirnuh im pred Gazelom i zavio ka centru. Posto je prilicna guzva (turci, ptarisi&co na vecnom radu po EU) momci su uredno tutnjali izmedju traka. Kapiram da su iz nekog kluba pa pretpostavljam da bi bilo lepo da ih je neki nas HD klub docekao ali to je vec druga prica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Avgust 30, 2013 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako su vozili prema severu zapadu najverovatnije su krenuli na Faaker See na austrijsku Korošku gde ima od 3-8 septembra največi europski HD susret, koji se evo več tradicionalno održava u početku 9 mjeseca u kraju Faak pored jezera. Više pogledajte na ovom linku : http://www.hogeuropegallery.com/ebw/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 30, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam i njih i tebe, ostao sam zaglavljen u onoj guzvi u kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 31, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno Maxter. Zavrsila im se sezona pa sad oni idu na odmor @Pera Pop: Zbog takvih situacija ne vozim kola po gradu jer bi 99% izasao iz kola i ostavio ih na autoputu. Uopste mi nije jasno cemu sluzi obilaznica!?! Pandura u Bubanj potoku na sred autoputa i cim vidi strane table tera na obilaznicu, a ne da nam zgovnaju zivot svake godine u julu i avgustu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Septembar 2, 2013 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da si pokusao da prodjes tom "obilaznicom", koju ne mozemo da dovrsimo od 1990., bilo bi ti jasno otkud stranci u gradu. Da sam na njihovom mestu obilazio bi ovu crnu rupu kako god znam, nakon proslogodisnje bruke na naplatnoj rampi u Nisu i maltretiranja tih ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...