indjinma 89 Napisano Avgust 27, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen od prvog vlasnika početkom decembra 2012 sa 23000km Redovno održavan i servisiran Garažiran od prvog dana (kako kod prethodnog vlasnika tako i kod mene) sto neki članovi foruma mogu i da potvrde Vožen pretežno na dužim relacijama (po gradu bajs rešava većinu poslova) U fabričkom stanju (sve osim nosača tablice,nosača gornjeg kofera i nosača bočnih kofera što se lako skida a nista od fabričkih delova nije dirano/budženo) Uz motor ide i zadnji štender (pravnjen za ovaj motor) Prodaja zbog prelaska na drugu kategoriju motora Vlasnik + zeleni karton Moguć svaki vid komunikacije (poziv, SMS, Email) Tel: 0640111665 Email: indjinma@gmail.com PP na forumu Cena oko 3350e naravno podložna maloj promeni. Za sva pitanja i dodatne slike slobodno vičite Pozdrav Marko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 666 Napisano Avgust 27, 2013 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 486 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan ako te itersuje zamena uz naravno moju doplatu onda pogledaj st nudim: Liberty Sport 2007 NOV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Avgust 27, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan @beverlysta: Od zamene bih prihvatio jedino neki Fazer S2 uz moju doplatu ali da je u jako sličnom stanju kao i ovaj moj ali hvala na ponudi u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim korektna cena u odnosu na danasnju nemastinu, ali ovako realno, vredi i vise. Nisam subjektivan uopste, mozda malo( ), ali evo i ja imam isti model, i stvarno ni jedne primedbe nemam, odlicna masina, po mom misljenju jako lepog izgleda, sa prostorom i za dorade ko voli itd. Ako i koferi idu uz njega, buducem vlasniku, ako voli put, preporucio bih visi vizir, i Bobanovo sediste, i nema vise briga ni za cim. Ja sam tako uradio. Samo kljuc i voziiiiii! A sta god treba da se radi, jako lako radis i sam, od redovnih servisa, do tezih stvari, a delova koliko hoces. Srecno od zadovoljnog vlasnika! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Avgust 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ako si za zamenu, pogledaj moj motor : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/95319-yamaha-fazer-s2/page__p__1534973__fromsearch__1#entry1534973 Pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Avgust 27, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao...imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Avgust 31, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan @Adler: Povišeni vizir je bio u planu ali sedište i ne baš... Vozao sam "duže" ture (oko 600-700km u danu što je nekom duža a nekom i nije ) i nije bilo problema... Poenta je samo da se lepo uvozas. Ako posle 6 meseci prvi put sednes i napravis 500km... po pravilu će ti biti krivo sedište. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Avgust 31, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, dobro, ima i toga naravno. Ko bude stavljao vizir kod Ivana, samo neka stavlja lsto vise, jer je potrebno da bude malo visi ipak. Nema turbulencija, ali bije u glavu, ali ispod vrata nista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 666 Napisano Septembar 2, 2013 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 486 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam gotov da lisim vlasnistva nekog od vlasnika KLE-a samo da se sa nekim ozbiljnim dogovorim od vas, izvini za off, vidim da su 2007 svi teget a 2005 crno narandzasti. Da li su boje bile prema godini? Konkretno ima li narandzastih u 2007? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Septembar 3, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Nema... Ako se dobro secam crno-narandzasti i svetlo sivo-narandzasti su 2005-2006 a tamno sivi i plavi su 2006-2007... Naravno godina proizvodnje...ne racunam ako je crni u nekom magacinu stajao 2 god pa mu je prva reg 2007... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 666 Napisano Septembar 3, 2013 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 486 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si/kad menjao gume i lanac, stelovao masinu i karburatore...e da i registracija do kad je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio u Srb a ni blizu neta pa malo kasnim sa odgovorom...elem... Lanac i lancanici nisu menjani u mojoj radinosti (bio montiran podmazivac pa su u korektnom stanju) Gume su zamenjene pre ~10k km (2. set guma...imam orginanle njegove u garazi ako ti trebaju ) Masina nije otvarana a karburatori su ocisceni na 24000km Registracija je do 08.07.2014 Ako zelis mogu staviti detaljnije slike lancanika i guma... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Septembar 7, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini sada ako ti kvarim temu, ti reci, ali me zanima ko je radio podmazivac? Mislim, neko od odasnjih majstora, ili je scootlier? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Septembar 7, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Podmazivac je radjen u domacoj radinosti i fino radi posao... S obzirom da je prodaja u toku u da sam imao slucajeva da me kupac ubedjuje kako mi curi ulje iz masine (citaj par kapi se sliva sa stitnika prednjeg lancanika zbog podmazivaca a ne iz motora) , kako taj podmazivac ni .l. ne vredi, kako je to neki budz...a pri tom se skoro nista od instalacije ne vidi...odlucio sam da skinem podmazivac jer i ovako ne stizem da vozim motor. Sad je motor suv ko barut a nadam se da ce buduci vlasnik prepoznati prednosti podmazivaca lanca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Septembar 28, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan 3250e...za kes moze nize... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13482 Napisano Septembar 29, 2013 Ne silazi, 7555 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Podmazivac je radjen u domacoj radinosti i fino radi posao... S obzirom da je prodaja u toku u da sam imao slucajeva da me kupac ubedjuje kako mi curi ulje iz masine (citaj par kapi se sliva sa stitnika prednjeg lancanika zbog podmazivaca a ne iz motora) , kako taj podmazivac ni .l. ne vredi, kako je to neki budz...a pri tom se skoro nista od instalacije ne vidi...odlucio sam da skinem podmazivac jer i ovako ne stizem da vozim motor. Sad je motor suv ko barut a nadam se da ce buduci vlasnik prepoznati prednosti podmazivaca lanca... Imam Scottoiler i cesto me ''edukuju'' da to ne valja. Ako ga ne podesim ume da isprlja ali nadjem vremena pa operem kompletan donji deo Kawe petrolejom i cetkicom za zube. Inace je super stvarcica, svaka karika radi i svaki roler se okrece. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 29, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan 3250e...za kes moze nize... a ova cena je za čekove? (jbg, morao sam ) 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Septembar 29, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre: Operem i ja ali ne svaki dan...meni ne smeta ali kad naleti pacijent koji zna BAS SVE,probaj da ga ubedis da nije u pravu... @fruitcake: Naravno da moze cekovima ;-) Moze i preko racuna ali se cena uvecava za PDV... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Octobar 28, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Prodat. Moze LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...