Marisav 7 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Kad ce se nove tablice poceti izdavati? Mene interesuje za mopede (do 50 ccm) imam trajnu tablicu, hocu li i ja nju menjati iako je trajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Prema novom zakonu nece biti vise trajnih registracija za vozila, tako da ces morati da menjas tablicu, a kad...to valjda ni Sveti Petar ne zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce nove tabblice biti manjih dimenzija od dosadasnjih. Trenutno su 130 x 130 mm. E sad kad je sirina blatobrana 110 mm, veoma ruzno izgleda jer strsi u sirinu previse. E po onoj narodnoj: sta je babi milo to joj se i snilo , po mom misljenju tablice bi bile idealne kada bi bile 100 x 100 mm. Joj kao da pozadi imam satelistsku antenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 27, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti nadaj. Zakonodavaoc je kod dimenzija i boja uvek gledao na dizajn i skladnost sa oblikom motora, a boju je birao sa aktuelnim trendom i trenutnom modom. Šuška se, da če biti tablice u više boja, zavisi, kakav ti je motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Nadam se da ce nove tabblice biti manjih dimenzija od dosadasnjih. Trenutno su 130 x 130 mm. E sad kad je sirina blatobrana 110 mm, veoma ruzno izgleda jer strsi u sirinu previse. E po onoj narodnoj: sta je babi milo to joj se i snilo , po mom misljenju tablice bi bile idealne kada bi bile 100 x 100 mm. Joj kao da pozadi imam satelistsku antenu. I šta će da piše na toj tablici? 01? Na 10x10 nema dovoljno mjesta da stane oznaka države, dva slova za oznaku grada i još 2+2 ili 3 karaktera za brojeve... Na drugoj strani imaju slike novih tablica prema prijedlogu iz 2006. godine koji definiše veličini tablica za motocikle na 15x15 cm... Neka budu i tolike, meni neće da smeta. Još uvijek će da budu manje od engleskih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Mart 27, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E pa predvidjeno je da budu istih dimenzija kao dosadasnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Nista, savijacemo ih kao i do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...