ivan01684 0 Napisano Avgust 20, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima , najzad odvojio novac za kupovinu motora , i ako moze malo pomoci od vas . Ovo ce mi biti prvi jaci motor, posle apenca iz klinackih dana Resio sam se da uzmem od 600 kubika , verovatno je losa ideja ovako neiskusan kupiti takav motor ali polako naucicu se Pratim par modela , Suzuki k2 i Kawasaki zx6r god 99-2002 Sta vi mislite koji je bolji za mene kao pocetnika, koji je bolji za odrzavanje i tako to. Po pricu jednog druga , reko mi je da je najbolji suzuki, honda , yamaha a da je najgori kawasaki.. Tako da neznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Avgust 20, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan To su nijanse,uzmi sta ti je draze srcu.Ja bi mozda pre uzeo kawu sto ne znaci da je ona bolja,al meni je u srcu jer mi je prvi motor bio kawasaki ...Mada polako sad ce da se ukljuce kolege koje ce ti reci da si blesav zato sto hoces odma R OD 600 . I preporucice ti jos gomilu motora za koje uopste nisi pitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan01684 0 Napisano Avgust 20, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe znam da sam blesav, ali eto svidjaju mi se trenutno ta dva modela , mada mi se zx6r svidja vec duze vreme svaki predlog je dobar predlos Ali sta god da uzmem milsim da cu se polako nauciti i steci potrebno iskustvo i naviku , tako ga cenim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14270 Napisano Avgust 20, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan kawas zx6r 636 2002 i neces se pokajati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 20, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan meni se jako svidja ZX6R 2002 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Avgust 20, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan znas kako sto ljudi sto ukusa,mada sto su ti rekli uzmi sto ti je srcu drago.... nisam pristalica ni kawe ni suzukija.ali kada bih tako kupovao izmedju ta dva uzeo bih kawasaki. znam da je po performansama losiji od suzukija ali taj model je puno lepsi od suzukija k2.. pa eto toliko od mene .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 20, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan znas kako sto ljudi sto ukusa,mada sto su ti rekli uzmi sto ti je srcu drago.... nisam pristalica ni kawe ni suzukija.ali kada bih tako kupovao izmedju ta dva uzeo bih kawasaki. znam da je po performansama losiji od suzukija ali taj model je puno lepsi od suzukija k2.. pa eto toliko od mene .... 636 losiji od k2???? ne bih se ja slozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 20, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi nesto sto ces moci odrzavati i popravljati. Moj savet je nesto sa sto manje plastike. Kad padnes, a pasces (nebitno cijom krivicom), da lom bude sto manji. Naucio na tezi nacin. Sledeci motor ce mi biti naked ili nesto polu naked sa obaveznim crash barovima. I naravno teraj brzo gde moze i kad si u fazonu, izdivljaj se ali uvek samo sigurno, pa ces nakon toga poceti da vozis normalno i sa uzivanjem uz povremeni brm brm po gasu kad ti dodje Puno srece u kupovini i nek te lepo sluzi! I da, ako nemas opremu (kaciga, jakna, rukavice itd) kupi i to jer je asfalt zaeban do jaja kad se sankas po njemu gologuz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 20, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan ako cete da se lomite onda je SM ili enduro prava stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan01684 0 Napisano Avgust 20, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe bezbednost na prvom mestu, tako bi bar trebalo da bude evo naso sam ovako nsto http://www.polovniautomobili.com/oglas2476183/kawasaki_zx6r/ mada ne zurim previse, bolje polako i da uzmem nesto sto vredi nego da jurnem i neko me zezne Ja i kada sam poceo da hodam padao sam puno puta , ali evo me danas stojim hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Avgust 20, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe bezbednost na prvom mestu, tako bi bar trebalo da bude evo naso sam ovako nsto http://www.polovniau.../kawasaki_zx6r/ mada ne zurim previse, bolje polako i da uzmem nesto sto vredi nego da jurnem i neko me zezne Ja i kada sam poceo da hodam padao sam puno puta , ali evo me danas stojim hehehe nasmejao si me sa tim tvojim komentarom,dao bog da nikada ne padnes....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan01684 0 Napisano Avgust 20, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan malo i da se nasmejemo, neznam ja kako ce biti, vozio sam apenca sa 13 godina i pao 3 puta, nista strasno nije bilo malo ogrebotina i goretine od auspuha ne mogu da garantujem da nikada necu pasti sa ovaj veci, mada bilo bi me mnogo zao da polimim masku ili nesto vise na motoru hehehe Ali sala na stranu, na pocetku bih vozio polako, dok se ne naviknem i dok ne pocnem ja da kontrolisem motor a ne on mene , a tek onda malo brm brm po gasu ili tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Avgust 20, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan za malo vise para msm da je ovo mnogo bolja opcija . http://www.polovniautomobili.com/oglas3281709/suzuki_gsxr_600_k3/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 20, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan 1377008296[/url]' post='1536045']za malo vise para msm da je ovo mnogo bolja opcija . http://www.polovniau...ki_gsxr_600_k3/ Uh ovaj Suzuki je bombonica..nisam razmatrao Suzukije ranije moracu da pocnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan01684 0 Napisano Septembar 4, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaramm novu temu, ovako izgleda kilometar sat, motor je kawasaki zx6r 2002 god http://i44.tinypic.com/izq252.jpg da li neko pravi ovako neku ili slicnu podlogu , jer ne bih da mi bude u milje, da znam da li da se resim i odem da pazarim motor ili ne http://www.lockwoodinternational.co.uk/kawasaki-white-dial-zx6r-g-1998-2000-more-details-i2514.html a evo ovo je motor , http://www.polovniau.../kawasaki_zx6r/ mislim da je dobro za mene pocetnika Popsy hvala puno za savete i lektiru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...