Stefan031 0 Napisano Avgust 20, 2013 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam tecingas trek auspuh na 2t skuteru i zanima me to kako mogu da ga utisam na neki nacin a da ne izgubim na vuci kojoj je dobio skuter uz ovaj auspuh ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Avgust 20, 2013 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam tecingas trek auspuh na 2t skuteru i zanima me to kako mogu da ga utisam na neki nacin a da ne izgubim na vuci kojoj je dobio skuter uz ovaj auspuh ? Nemozes utisavanjem da ga ugusis, tj da slabije ide, ne brini se nista , otvori gore top, pogledaj u kakvom ti je vuna stanju, i gledaj da nabavis staklenu ili kamenu vunu, i sto vise stavis u njega, to ce ti biti tisi, a postoji i fora sa zicama za pranje sudja, da se kupi lepa gomila njih, i da se tutne u auspuh, tj u top auspuha, i utisace ga. A nista ne gubis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan031 0 Napisano Avgust 31, 2013 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan aha , hvala ti u svakom slucaju . Pokusacu nekako da ga utisam pa javljam utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan031 0 Napisano Februar 18, 2014 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavljena je vuna u top auspuha od treka , vuca je ostala ista a dosta je tisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Februar 18, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Stavljena je vuna u top auspuha od treka , vuca je ostala ista a dosta je tisi Zato sto ne smanjuje protocnost auspuha, vec samo stisava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan031 0 Napisano Februar 22, 2014 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala .. imam jos jedno pitanje ako nije problem ... Skala goriva mi ne pokazuje dobro koliko ima goriva u skuteru .. plovak je ispravan..pokusavao sam da skinem skalu i da je stavim pod odredjenim uglom ali ne pokaze opet dobro ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...