zlacjani 195 Napisano Avgust 16, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem navedenu opremu za V-stroma. ako neko ima skinute, a ne želi da ih proda može i pozajmnica da probam da ih iskopiram. kupujem ili ako vam treba nešto od moto ili kamp opreme može i zamena. može na pp ili na 064/4493629 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Avgust 16, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan kupujem navedenu opremu za V-stroma. ako neko ima skinute, a ne želi da ih proda može i pozajmnica da probam da ih iskopiram. kupujem ili ako vam treba nešto od moto ili kamp opreme može i zamena. može na pp ili na 064/4493629 Imas ovog Sebu u Beogradu, cuj se sa covekom, odlicno radi kres barove i vrlo verovatno da vec ima model kres barova za Stroma..Cena za prednje i zadnje kres barove je oko 150e cini mi se, ali bas vrhunska izrada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Avgust 16, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75499-crash-bars-servis-seba/ ..eto ti link za Sebinu temu. Vidim da si napisao Givi, ali eto ti jos jedna opcija. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 16, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na obaveštenju, sa njim sam već razgovarao. Razlika novih i njegovih + kupovina sistema za kačenje monokey kofera je vrlo mala, i jednostavno mi se ne isplati da kupujem pravljene. krajnja opcija mi je kupovina svega novog, ali ipak možda nekom čuči višak negde, pa da mu pomognem da je otuđi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Avgust 16, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan hvala na obaveštenju, sa njim sam već razgovarao. Razlika novih i njegovih + kupovina sistema za kačenje monokey kofera je vrlo mala, i jednostavno mi se ne isplati da kupujem pravljene. krajnja opcija mi je kupovina svega novog, ali ipak možda nekom čuči višak negde, pa da mu pomognem da je otuđi Potpuno se slazem sa tobom, i znam da novi kostaju za nijansu vise nego ovi. Na nasu veliku zalost, cesto nismo u mogucnosti da biramo, pogotovo kad su neke malo delikatnije stvari u pitanju. Ipak, ovaj covek, za razliku od nekih koji su pokusavali da prave kres barove, stvarno radi vrhunski i gotovo da nema razlike u odnosu na neki poznat brend.. Pozdravljam te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 25, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nosač kofera kupljen nov GIVI, verovatno će tako biti i za rollbar... što se mene tiče može LOCK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1625 Napisano Octobar 25, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na preporukama. Pozdrav hvala na obaveštenju, sa njim sam već razgovarao. Razlika novih i njegovih + kupovina sistema za kačenje monokey kofera je vrlo mala, i jednostavno mi se ne isplati da kupujem pravljene. krajnja opcija mi je kupovina svega novog, ali ipak možda nekom čuči višak negde, pa da mu pomognem da je otuđi Potpuno se slazem sa tobom, i znam da novi kostaju za nijansu vise nego ovi. Na nasu veliku zalost, cesto nismo u mogucnosti da biramo, pogotovo kad su neke malo delikatnije stvari u pitanju. Ipak, ovaj covek, za razliku od nekih koji su pokusavali da prave kres barove, stvarno radi vrhunski i gotovo da nema razlike u odnosu na neki poznat brend.. Pozdravljam te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Octobar 26, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si platio nosache bocnih kofera i gde si kupio ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...