Jump to content

Moto Zajednica

kupujem givi rollbar i nosače bočnih kofera

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 251 postova
  • Motocikl: zrx1200

kupujem navedenu opremu za V-stroma.

ako neko ima skinute, a ne želi da ih proda može i pozajmnica da probam da ih iskopiram.

kupujem ili ako vam treba nešto od moto ili kamp opreme može i zamena.

može na pp ili na 064/4493629

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova
  • Motocikl: rd07 oca mu jebem

kupujem navedenu opremu za V-stroma.

ako neko ima skinute, a ne želi da ih proda može i pozajmnica da probam da ih iskopiram.

kupujem ili ako vam treba nešto od moto ili kamp opreme može i zamena.

može na pp ili na 064/4493629

Imas ovog Sebu u Beogradu, cuj se sa covekom, odlicno radi kres barove i vrlo verovatno da vec ima model kres barova za Stroma..Cena za prednje i zadnje kres barove je oko 150e cini mi se, ali bas vrhunska izrada 0namigivanje.gif

• Svrati ponekad, 251 postova
  • Motocikl: zrx1200

hvala na obaveštenju, sa njim sam već razgovarao.

Razlika novih i njegovih + kupovina sistema za kačenje monokey kofera je vrlo mala, i jednostavno mi se ne isplati da kupujem pravljene.

krajnja opcija mi je kupovina svega novog, ali ipak možda nekom čuči višak negde, pa da mu pomognem da je otuđi :zvizduk:

• Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova
  • Motocikl: rd07 oca mu jebem

Razlika novih i njegovih + kupovina sistema za kačenje monokey kofera je vrlo mala, i jednostavno mi se ne isplati da kupujem pravljene.

krajnja opcija mi je kupovina svega novog, ali ipak možda nekom čuči višak negde, pa da mu pomognem da je otuđi :zvizduk:

Potpuno se slazem sa tobom, i znam da novi kostaju za nijansu vise nego ovi. Na nasu veliku zalost, cesto nismo u mogucnosti da biramo, pogotovo kad su neke malo delikatnije stvari u pitanju. Ipak, ovaj covek, za razliku od nekih koji su pokusavali da prave kres barove, stvarno radi vrhunski i gotovo da nema razlike u odnosu na neki poznat brend.. Pozdravljam te 0namigivanje.gif

• Zainteresovan, 157 postova
  • Motocikl: Bmw r 1150 rt

Hvala na preporukama. Pozdrav :takoje:

Potpuno se slazem sa tobom, i znam da novi kostaju za nijansu vise nego ovi. Na nasu veliku zalost, cesto nismo u mogucnosti da biramo, pogotovo kad su neke malo delikatnije stvari u pitanju. Ipak, ovaj covek, za razliku od nekih koji su pokusavali da prave kres barove, stvarno radi vrhunski i gotovo da nema razlike u odnosu na neki poznat brend.. Pozdravljam te 0namigivanje.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja