petarblok 0 Napisano Avgust 16, 2013 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji,bajkeri, kupio sam sinu yamasaki sky 50 filter vazduha je uzasan,ali nije to problem nego kad dogura do 55 pocne da se gusi i usporava??? Sta da radim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarblok 0 Napisano Avgust 16, 2013 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio sam jos,danas sam palio na kurblu i pali na zub ali sada uvece nesto nece samo na gurku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8572 Napisano Avgust 16, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan može svašta da bude. Ali po priči, da rai ponekad i ok, najverovatnije mu treba jedno osnovno pretresanje. Svećica, filteri, kontakti, dovod goriva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Avgust 16, 2013 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan nemoj ni da ocekujes neku mnogo vecu brzinu od tog motora, ipak je to 4t 50cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 16, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam jednom taj motorić i tolko je išao. Osećalo se da bi mogao više, al imao je samo četiri brzine . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarblok 0 Napisano Avgust 17, 2013 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan na 55 pocne da se gusi kao da gorivo prestane da dobija pa dobija tek,tek i nece da predje 55,moj drugar je imao i isao je 80 lagano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarblok 0 Napisano Avgust 17, 2013 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan I DALJE ISTO ALI NA LERU I DO 55 ON RADI SAVRSENOOO PALI NA ZUB... I DALJE MOLIM ZA POMOC AKO NEKO ZNA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 17, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Možda ti se začepila rupica za odušak na rezervoaru. Skini crevo sa slavine i podmetni flašu pa otvori slavinu i gledaj kako curi. Ako krene prvo dobro, pa onda smanji - skini čep sa rezervoara ci vidi dal će ići bolje. Ako ide - onda ti je odušak začepljen ( rupica na čepu ), pa to pročačkaj, produvaj na kompresoru . Ako ti i sa skinutim čepom loše curi gorivo - verovatno ti je začepljena slavina. U tom slučaju istoči gorivo i procedi, skini slavinu pa očisti, a valjalo bi i ceo rezervoar oprati iznutra ! Probaj ovo pa javi šta se dešava . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...