Jump to content

Moto Zajednica

Predrasuda

Recommended Posts

• Zainteresovan, 981 postova
  Citiraj

Sledece pitanje me je sazulo. KAKVE SE TO GRUPACIJE OKUPLJAJU KOD TEBE? Dok sam uklavirio da misli na ljude iz moto klubova, poceo sam da se smejem, ko lud na brasno. I dalje im nije bas to sve najjasnije.

Ljudi, na 35km od centra Beograda i dalje vazi deviza da neprijatelj nikada ne spava. Cak je i stanica u fazonu `58.

Javi Djuri da blokira aerodrom!  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 186 postova
  Citiraj

Citiraj

Dolazim u školu motorom...

Vule, Vule, u skolu...hmmm...to je neka srednja...ili visa...pa onda se moramo druziti malo na leto :D :D :D ...cisto da se i ja pojavim sa tobom malo, ili te posetim na velikom odmoru :D :D :D :D

Salim se, i izvinjavam se za off :D

A ti nemoj gledati tu trojicu sto te gledaju popreko, nego te tinejdzerkice koje bi se rado istrcile pozadi na tom tvom R-u :)...ehhh...gde bi mi  bio kraj da sam u tvojim godinama vozio takav motor :D :D :D...gledaj malo i dobre strane :D

ma nema problema-za off,će te zovem kad dam godinu,da cepamo knjige,....a i gume  ;D ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Ne znaju oni sta propustaju...Zato im je i krivo  ;D!

Tipichna Srpska posla...

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000
  Citiraj

Pre pet godina smo se preselili iz Bg na Tresnju, spada pod Ralju, opstina Sopot.

[...]

Mada, moram da priznam, uvek se obrascaju sa puuuuno postovanja, u smislu, lud, krimos, bolesnik, budi fini da ga ne iznerviras. :) Ako.

Auuu.... edukativno. Dosta je korisno kada neko ko je promenio sredinu, kao ti, sagleda stvari iz različitih uglova pa to prenese ostalima... Nisam imao pojma da je baš dotle došlo, ili bolje "čak tamo ostalo"  :o

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema
  Citiraj

ma nema problema-za off,će te zovem kad dam godinu,da cepamo knjige,....a i gume  ;D ;D ;D ;D

Drzim te za rec :D :D :D

Guest Cubric
  Citiraj

Citiraj

Sledece pitanje me je sazulo. KAKVE SE TO GRUPACIJE OKUPLJAJU KOD TEBE? Dok sam uklavirio da misli na ljude iz moto klubova, poceo sam da se smejem, ko lud na brasno. I dalje im nije bas to sve najjasnije.

Ljudi, na 35km od centra Beograda i dalje vazi deviza da neprijatelj nikada ne spava. Cak je i stanica u fazonu `58.

Javi Djuri da blokira aerodrom!  ;D

Tako ti je to u manjim mestima. Mozes misliti kako je pandurima zanimljiv zivot tamo, i kad se ukaze neki posao za njih oni prave od komarca magarca, ne znaju sta ce dokoni. To su pitanja da sednes na teme, ko da si oteo Boing 747.

• Zainteresovan, 981 postova
  Citiraj

Tako ti je to u manjim mestima. Mozes misliti kako je pandurima zanimljiv zivot tamo, i kad se ukaze neki posao za njih oni prave od komarca magarca, ne znaju sta ce dokoni. To su pitanja da sednes na teme, ko da si oteo Boing 747.

Znam, iskusio licno, granicni prelaz Bosna-Cg... koma opsta kada se 4 motora pojave u 2 nocu.  :o

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks
  Citiraj

Citiraj

Pre pet godina smo se preselili iz Bg na Tresnju, spada pod Ralju, opstina Sopot.

[...]

Mada, moram da priznam, uvek se obrascaju sa puuuuno postovanja, u smislu, lud, krimos, bolesnik, budi fini da ga ne iznerviras. :) Ako.

Auuu.... edukativno. Dosta je korisno kada neko ko je promenio sredinu, kao ti, sagleda stvari iz različitih uglova pa to prenese ostalima... Nisam imao pojma da je baš dotle došlo, ili bolje "čak tamo ostalo"  :o

Citiraj

Citiraj

Tako ti je to u manjim mestima. Mozes misliti kako je pandurima zanimljiv zivot tamo, i kad se ukaze neki posao za njih oni prave od komarca magarca, ne znaju sta ce dokoni. To su pitanja da sednes na teme, ko da si oteo Boing 747.

Znam, iskusio licno, granicni prelaz Bosna-Cg... koma opsta kada se 4 motora pojave u 2 nocu.  :o

Dosije X:D :D :D

• In memoriam, 87 postova

Ma ljudi bre kada sam se ja upoznavao sa devojkom, i kazem joj da volim motore, ona odma ti slusas rock i nosis jakne sa ntnama,  ;D ljudi su jednostavno neobavesteni i znaju samo ono sto vide na tv-u... a svi znamo kako su na filmu prikazivani motoristi...

• Svrati ponekad, 142 postova

Ma mene kad vide ovako cupavog da izlecem iz auta, ljudi preblede skroz....ko da vide zbun, a ne coveka  ;D ;D ;D ;D ;D

To je sve uticaj loseg marketinga koji se razvlaci po filmovima, pojedincima i glupavim izmisljotinama. Kada se tako nesto nekom utuvi u glavu, tesko ce da promeni misljenje, ili pak nikako. A i kad mu " dokazete " da niste takvi, opet ce biti sumnje kao u " Balkanskom spijunu ", sto automatski opet daje negativno svetlo na same bajkere i njihove prijatelje.  >:(

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr
  Citiraj

Ma ljudi bre kada sam se ja upoznavao sa devojkom, i kazem joj da volim motore, ona odma ti slusas rock i nosis jakne sa nitnama,  ;D ljudi su jednostavno neobavesteni i znaju samo ono sto vide na tv-u... a svi znamo kako su na filmu prikazivani motoristi...

A sta je ovde pogresno? Ja sam imao jaknu sa nitnama i slusam rok  ???

;)

• Drug član, 1372 postova
  Citiraj

Citiraj

Ma mene kad vide ovako cupavog da izlecem iz auta, ljudi preblede skroz....ko da vide zbun, a ne coveka  ;D ;D ;D ;D ;D

To je sve uticaj loseg marketinga koji se razvlaci po filmovima, pojedincima i glupavim izmisljotinama. Kada se tako nesto nekom utuvi u glavu, tesko ce da promeni misljenje, ili pak nikako. A i kad mu " dokazete " da niste takvi, opet ce biti sumnje kao u " Balkanskom spijunu ", sto automatski opet daje negativno svetlo na same bajkere i njihove prijatelje.  >:(

Eto kolege cupavca  ;D ;D ;D  Cuti, znam kakvi su smaraci...

+1. I ja sam cupav, nosim koznu jaknu. Vise puta su me pretresali kada sam isao peske kroz grad pajkani u civilu. Teralime da vadim sve iz dzepova i da pokazujem dal imam nesto u carapama, ko da sam neki narkos. Nama koji smo malo "cudni" stvarno nije lako. ;D

Citiraj

[+1. I ja sam cupav, nosim koznu jaknu. Vise puta su me pretresali kada sam isao peske kroz grad pajkani u civilu. Teralime da vadim sve iz dzepova i da pokazujem dal imam nesto u carapama, ko da sam neki narkos. Nama koji smo malo "cudni" stvarno nije lako. ;D

Mene kad savataju štrumpfovi prvo me pitaju kad sam pušten ;D ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 140 postova
  • Motocikl: CBR 600 F4i Sport
  Citiraj

Citiraj

[+1. I ja sam cupav, nosim koznu jaknu. Vise puta su me pretresali kada sam isao peske kroz grad pajkani u civilu. Teralime da vadim sve iz dzepova i da pokazujem dal imam nesto u carapama, ko da sam neki narkos. Nama koji smo malo "cudni" stvarno nije lako. ;D

pa i ja kad bi te video pitao bi se kad si pusten i de ti je otpusna lista iz laze lazarevic.

:D :D :D

;D ;D ;D

::) ::)::)

;)

Citiraj

Citiraj

Citiraj

pa i ja kad bi te video pitao bi se kad si pusten i de ti je otpusna lista iz laze lazarevic.

:D :D :D

;D ;D ;D

::) ::)::)

;)

Ma nemoj  ;D ;D :P :P :P ti će mi kažeš  :D :D :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja