Best 10196 Napisano Avgust 14, 2013 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege, palo mi je na pamet da ugradim kurblu, iliti kik start, na Kawasaki EN500A iz 1992god. Interesuje me dali je moguce i ako je neko ovo vec radio, kolika je to zajebancija i, naravmo, koliko para bi kostalo. Pitao sam jednog majstora,a on mi rece da je ne izvodljivo. Obzirom da je sezona u punom jeku, a on je zatrpan poslom, ostavio mi je utisak da mu se bas nesto ne upusta u ovaj poduhvat. Zato me interesuje iskustvo nekog od kolega ko je imao slicnu ideju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 14, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan skoro pa nemoguce..mnogo komponenti treba... ima anlaser...nema potrebe za kurblom..uvek dobar aku i resena stvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10196 Napisano Avgust 14, 2013 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan skoro pa nemoguce..mnogo komponenti treba... ima anlaser...nema potrebe za kurblom..uvek dobar aku i resena stvar... Dobro,ajde, . . .ima i anlaser strase ( nizbrdica) za nedaj boze . . . . uvazicu tvoju sugestiju. Vidim na forumu da imas dobru reputaciju. Dosta njih ti se pa cu to ispostovati. Mada me zanima to ,, mnogo komponenti ,, sta sve podrazumeva i koliko tezi u evropskoj valuti. Moze i na pp ili da svratim, posto cesto idem do Indjije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 15, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma,zupcanik,prenosnici...ma...nema mesta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 15, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ne može ti to prijatelju stanut u mašinu koja nikad nije planirana da ga ima. Na neki motor koji u nekoj verziji ima kurblu, pa ajde de, al na ovakve, teško pa skoro i neizvodljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10196 Napisano Avgust 15, 2013 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan OK drugari,hvala na odgovorima! Ostacu uskracen za ono zadovoljstvo kad Grunf startuje masinu ispred prostorija TNT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8479 Napisano Avgust 15, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan izbušiš rupu na dekli i produžiš osovinu. Onda tu staviš jedan zamajac koji može da vrti samo na jednu stranu (da ne bi vrteo kada upali mašina) I NAMOTAŠ KANAP, PA PALIŠ NA POTEZNICU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 15, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan izbušiš rupu na dekli i produžiš osovinu. Onda tu staviš jedan zamajac koji može da vrti samo na jednu stranu (da ne bi vrteo kada upali mašina) I NAMOTAŠ KANAP, PA PALIŠ NA POTEZNICU. Pa koliki bi zamajac ili ON trebao da bude da bi tako upalio, bez dekompresora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10196 Napisano Avgust 15, 2013 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan izbušiš rupu na dekli i produžiš osovinu. Onda tu staviš jedan zamajac koji može da vrti samo na jednu stranu (da ne bi vrteo kada upali mašina) I NAMOTAŠ KANAP, PA PALIŠ NA POTEZNICU. E jbg, zakasnio si sa predlogom! Obecao sam ovoj dvojici pre tebe da necu nista da diram na EN-a. :Moram ispostujem ljude, rec je rec! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8479 Napisano Avgust 15, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan izbušiš rupu na dekli i produžiš osovinu. Onda tu staviš jedan zamajac koji može da vrti samo na jednu stranu (da ne bi vrteo kada upali mašina) I NAMOTAŠ KANAP, PA PALIŠ NA POTEZNICU. Pa koliki bi zamajac ili ON trebao da bude da bi tako upalio, bez dekompresora ili da dolije kompresiju ako mu je iscurela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 15, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Moze i to Zamajac bi tako kako si opisao mogao da dodje na osovinu od anlasera, pa se ne bi vrtio kad upali masina, ali bi kad verglas, a bio bi i dobar prenosni odnos, mada opet na poteznicu 500cc...... Znam lika koji je morao da se ugoji jer nije imao dovoljno tezine da na kurblu upali 400cc parallel twin al trebalo bi da je ovaj oposite twin kao kod nas nesto laksi za startovanje. Ma ........... ko je iskonski mazohista, samo nek izvoli, ja ovog mog necu ni da guram ako ne upali na dugme a kamoli da konstruisem kurblu za ne daj boze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...