Jump to content

Moto Zajednica

Bolesna Lepotica

Recommended Posts

• U prolazu, 26 postova
  • Motocikl: Aprilia pegaso 125

Veoma cest "kvar" ako to uopste mogu tako da nazovem,kod Rotax-a 123 jeste to da motor nece da radi na leru,kao i to da kad je na leru nece nikako da prebaci 7-7,5rpm. U mom slucaju je Aprilia Pegaso 125,karburator 24mm. Na motoru uradjena puna generalna sa novim delovima,promenjena ploca paljenja i bombina,pre nekoliko dana detaljno ociscen karb. kod majstora,znaci sve,svaka dizna,svaka rupa,bukvalno ceo karburator.Filter Vazduha mi je k'o nov. E sad mene buni,da li je ipak samo sr.... od SEM-ove struje ili problem predstavlja zadnji lonac posto stalno ima neko nesagorelo ulje u njemu. Molim za pomoc,svaki savet bi mi dobrodosao,a nadam se i mojim drugarima koji imaju slicne probleme,hvala unapred :):zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 653 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X

e bila je slicna tema pre par dana isto za neku cvaju nsr ili rs 125 nisam siguran, isto tako nije hteo da radi na leru ali onaj je i dodavao gas sam od sebe pa je covek par puta cistio karburator produvavao isto kao i ti...probaj da nadjes temu mozda ti pomogne

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja