Makisha 2 Napisano Avgust 14, 2013 U prolazu, 26 postova Motocikl: Aprilia pegaso 125 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma cest "kvar" ako to uopste mogu tako da nazovem,kod Rotax-a 123 jeste to da motor nece da radi na leru,kao i to da kad je na leru nece nikako da prebaci 7-7,5rpm. U mom slucaju je Aprilia Pegaso 125,karburator 24mm. Na motoru uradjena puna generalna sa novim delovima,promenjena ploca paljenja i bombina,pre nekoliko dana detaljno ociscen karb. kod majstora,znaci sve,svaka dizna,svaka rupa,bukvalno ceo karburator.Filter Vazduha mi je k'o nov. E sad mene buni,da li je ipak samo sr.... od SEM-ove struje ili problem predstavlja zadnji lonac posto stalno ima neko nesagorelo ulje u njemu. Molim za pomoc,svaki savet bi mi dobrodosao,a nadam se i mojim drugarima koji imaju slicne probleme,hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Avgust 14, 2013 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan e bila je slicna tema pre par dana isto za neku cvaju nsr ili rs 125 nisam siguran, isto tako nije hteo da radi na leru ali onaj je i dodavao gas sam od sebe pa je covek par puta cistio karburator produvavao isto kao i ti...probaj da nadjes temu mozda ti pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...