Jump to content

Moto Zajednica

voznjica do manastira Manasije

Recommended Posts

• MK SO Zandarmerije, 852 postova
  • Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr

Kao sto naslov kaze,juce se provozah do Manasije...poklopile su se cuvene kockice,koje nas sve muce,a niko ih jos nije video,ko zna,mozda su okrugle :) ,i krenusmo lagano...iz smederevske palanke,12 km do velike plane,tu na auto put,jos 12 km iskljucenje za svilajnac,5-6 km i eto svilajnca...

za sada put za desetku,dobro do plane mozda za 8-icu,ostalo odlicno...kroz svilajnac samo pravo i eto nas na putu ka despotovcu...put odlican,predeli lep.usput nisam stajao da slikam sve do pred kraj,jbg vrucina kad se stane:) za tili cas eto nas nadomak cilja :

nb4a.jpg

u despotovcu ima samo 2 krivine ,leva i desna :) par njih,i uskoro bi trebalo da se ukazu zidine koje okruzuju crkvu ...ali nema ih..smisljeno su u to vreme pravili utvrdjenja,cak i tako veliki objekat nije lako videti iz daljine...i posle jedne krivine ispred mene ovo :

qubd.jpg

stajem u hlad uz povisoke zidine na kojima dominiraju kule..

hz1m.jpg

prvi utisak je da je celo zdanje jednostavno-ogromno...ulazim u manastir,i kao uvek na tim mestima-mir,tisina,nebo na zemlji...ovde je vreme stalo...dalje necu pisati,reci cu samo-treba obici ovo mesto,osecaj vracanja u srednji vek,makar na kratko,je neopisiv...evo ostatak slika pa uzivajte.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 461 postova
  • Motocikl: Yasmina TDM '97

Boze zdravlje ispunice mi se zelja u Septembru da obidjem ovaj i jos dosta drugih manastira i utvrdjenja .... ceka se odmor :moto3: :moto3: :moto3:

Lepa voznjica i lepe slike :zdravo:

• MK SO Zandarmerije, 852 postova
  • Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr

ja odmora nemam,svaki dan se radi,tako da ono vremena sto imam to je popodne i to je sve...al dobro... ispunim sebi pokoju zeljicu :)

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja