DzOkS 1174 Napisano Avgust 6, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan У некој копензацији добих ове две гуме, на жалост мени не одговарају па ћу да их ставим на добош. На жалост нисам препродавац па немам ни простора а ни средства да их умацкам и улицкам. Предња MICHELIN 120/70 ZR17 Pilot Power 2CT 58W Front Одлично изгледа, мислим да је безмало нова... Ево слика па процените сами, чини ми се да се види и ДОТ, покушао сам да га сликам Друга је BRIDGESTONE 180/55 ZR17 Battlax BT-016 R 73W TL И она је практично нова али има једну фалинку, наиме претходни власник је рупу коју је зарадио, затворио увртањем шрафа. Нисам хтео ништа да дирам, да муљам....нови власник нека себи среди како воли. Цена за комад 50е за пар 100е..... ко воли нек изволи. Контакт на пп или 0600/204-204 ако неко жели да их види, Нови Сад или Београд... Поздрав Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 7, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Neki komentar?! poslato iz mangulane... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1858 Napisano Avgust 7, 2013 Drug član, 1053 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih za takvu prednju dao 50e ali sam skoro kupio nove, zadnju verovatno ne bih kupio, srecno sa prodajom, ali mislim da ces zadnju malo teze (ne kazem da nije realna cena, samo cini mi se da je tako, ali nadam se da gresim ) Eto, "neki komentar" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 7, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Mislim nemoj da se ljutis aal ja to toliko nikad ne bi platio,max. sto bi dao je 60 za obe......inace stalno vozim polovne ali dobre gume i nikad ni jednu nisam platio vise od 30 evra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 8, 2013 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Isti slucaj i samnom, vozim polovne koje su kao nove i nikad preko 40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Avgust 8, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan cekam da spusti 120ticu na 20 evra pa da se javim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 12, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ето онда 40 по комаду..... 70 за обе Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 29, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Мислим, штета да пропада! Предња гума је НОВА, дот је 4212 !!! Задања је ако се не варам из 2011 год... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Avgust 30, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sts mislis o ideji da prednju kvalitetnu gumu prodash skuplje tj po realnoj ceni a ovu "srafovanu" ipak po realnoj ceni za nju ako treba i odvojeno. Tesko da ce ozbiljan motorciklista da vozi sa srafom masincinu na koju ide taj profil pa ti zato dajem ovaj savet Prednja je ko` lutka;) Ja bih je rado uzeo ali sam se navukao na dunlop. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 2, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ја их од почетка продајем раздвојено Видиш да нико неће ни тако да их купи....мени само криво што не одговарају за свој мотор... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 3, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Док сте се ви премишљали, предња гума оде..... Остала је ова задња са шрафићем и то по невероватних 20е Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...