Jump to content

Moto Zajednica

Srebrno jezero

Recommended Posts

• Drug član, 1083 postova
  • Motocikl: zx6r

Nisam se javljao u temi jer ne mogu da pomognem oko smestaja,iako na Srebrnom jezeru imam vikendicu.

Vidim da vecina vas nije zadivoljna Srebrnim jezerom,voda prljava,skupoca,jedan restoran,hotel itd itd itd

Pa bih rekao nesto o samom jezeru,posto sam tamo svake godine od kako sam rodjen.

Srebrno jezero je dugo 14km,iako ne izgleda tako,jezero kao jezero nije nista posebno,sirina je oko 500, 600 metara,ali sto vise idete ka drugoj brani,ta sirina se smanjuje na 200, 300 metara.

Sto se tice prljavstine,kada dodje sezone,kupaci,turisti itd jezero se zamuti,tj podigne se mulj pa zato ljudi misle da je prljavo.Inace se svake godine kupam tamo i fala bogu jos mi nije nista :D

Ako budete u prilici,idite na drugu branu,put prema Ramu i Beloj Crkvi ! Slabije naseljeno i cistija voda !

Istusirate se posle toga kao sto svakako radite i posle mora i bilo kakve vode i spremni ste da dalje uzivate.

Sto se tice kafica i ostalog,tek je ove godine pocelo to malo da se razvija,odkad je Miskovic i kompanija Delta otkupila celu tu povrsinu gde se nalazi kamp,setaliste i onaj restoran,tako da ne izgleda nesto previse popularno za izlazak.

Uglavnom ima jedan gurmanski restoran, jedna pecenjara koja je ove godine otvorena,setaliste sa par kafica, restoran Srebrno jezero, Aqua park (koji jeste mali i u principu sluzi za osvezenje i suncanje,nista posebno),stari hotel Srebrno jezero i novi hotel Danubia park...da tu je i novi klub Aqua club Copacabana.

Dosta vila,apartmana i soba se nalazi u tom delu blizu brane,a postoji i kamp ko zeli da prenoci u satoru ili kamperskoj prikolici.

U principu,Srebrno jezero sluzi da se odmorite,posto nije uvek guzva.Ne treba ocekivati nista preterano ali nije ni toliko lose kao sto se prica.

Uvek ce da naletite na skupo prenociste ali zato hvala bogu ima jos dosta ljudi koji izdaju smestaj.

Htedoh jos nesto da napisem al zaboravih,tako da ako vas interesuje pitajte :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja