Jump to content

Moto Zajednica

Sajam u Novom Sadu (Subota, 8. April 2006)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 837 postova

Malo pre sam se cuo sa jednim ortakom i kaze da je u NS-u proglaseno vanredno stanje zbog poplava. :cry:

Jel zna neko da li je to istina?

Nadam se da to nema veze sa nama koji bi isli na sajam posto u NS-u sam bio samo nekoliko puta i ne znam kakvo je stanje na putevima kad su poplave.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vlasnik sajta, 5389 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Ma nema sta, dodjite svi po dogovoru.

Ako nista drugo, bar cemo da se okupamo svi zajedno :)

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N
Kako nameravate da se obucete za sutra?

Nemo' neko da mi se smeje sutra, moracu da pozajmim caletovu Gorotex opremu, moj kozni kombinezon sa rupicama mi bas nece biti od pomoci... :(

Evo kratkog reporta.

Danas smo se okupili u nesto vecem broju i odvezli se do Novog Sada i moto sajma... Bilo je 18 motora i 26 ljudi ukupno :shock:

Imamo puno slika i par filmica, okacicu to sutra ujutro... Budite strpljivi :D

Postavio sam temu o utiscima sa sajma, ali postavicu to isto i ovde.

P.S. E ovako: Sto se tice skupljanja BJB ekipe stvarno je sve ispalo ok, ekipa je veoma pozitivna, Pablo je bio veoma ljubazan pa je dosao po mene kod Sava Cntra i odveo me do kafica Solo u kojem su vec bili neki bajkeri iz ekipe.

Pogotovo su me odusevili Djura i Dexter jer su stvarno super a mislio sam da su drugaciji zbog nekih sitnih svadja od ranije mada to sada nije ni bitno ali vazno je da su svi super likovi.

Kad sam dosao tamo sacekali su me kao da se vec znamo bog zna kako.

Kad su se svi skupili podelili smo se u dve grupe, brzu koja se kretala brzinom od 150-160km/h i vise, i sporiju koja se kretala brzinom 100-110km/h.

Ja sam naravno bio u sporijoj grupi.

Sto se tice vremena nije bilo bas toplo ali meni nije bilo ni hladno. Duvao je neki vetar ali u sustini kad smo se vracali bilo je mnogo bolje nego kad smo isli.

Kad smo stigli u NS bilo je sve super, presvukli smo se i krenuli u Halu.

Sajam kao sajam i nije nesto posebno, uglavnom je bilo sve sto je bilo i u Beogradu sem sto je ovde imalo malo vise kaciga, opreme i bicikala.

Posle smo se provozali kroz Novi Sad pa smo otisli u neki kafic, sedeli tamo neko vreme i krenuli nazad.

Na izlazu iz Novog Sada kod mene su nastali problemi.

"Iznenada" su mi svecice probile (menjao sam ih prosle godine :),xexe, nisam stigao da ih zamenim iako sam znao da treba) i motor je poceo da puca i probija.

Ceo put sam se mucio.

Djura, Smajser, Dexter i Andrej su otisli a ja sam ostao iza.

Sreo sam ih na nekoj pumpi a Djuru i Smajsera sam sreo kad su me obisli na ulazu u Beograd mada nije bilo tako dugo :).

Odvojio sam se ka Novom Beogradu medjutim promasio sam put pa sam se odmah ukljucio na auto-put kod Arene.

Kad sam izasao morao sam da stanem na prvu pumpu i ocistim svecice jer vise nije imalo kuda:

Evo kako je to izgledalo:

404.jpg

Y5QDh_dscn8456large6id.th.jpg

Ocistio sam svecice i motor je poceo da ide normalno kao kad sam dolazio pa sam morao da ocrtam maximalnu granicu obaranja na gumi u krivinama ispod Avale (ustvari nije bila bas kranjnja posto je krajnja granica asfalt :))

Evo i tih slika:

404.jpg

2a1HK_dscn8461large7tc.th.jpg

cpLES_dscn8478large9zx.th.jpg

phey0_dscn8479large6up.th.jpg

Sve u svemu bilo je super.

Pozdrav za ekipu koja je bila danas i sve ostale.

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

sve u svemu, sam sajam je bio skroz OK, niceg spektakularnog nije bilo ali ja sam nasao ono sto sam trazio, a i znao sam da cu naci, da budem iskren. Sa druge strane, mesni klub (Rajdersi) je u neku ruku bio domacin, makar nama matorima kada smo dosli, i lepo smo se proveli u njihovom drustvu, ukljuciv i muziku i posluzenje (ja ne pijem ali deo ekipe se osvezio pivom), sto je realno i doprinelo sasvim solidnom ukupnom utisku.

Izlozeno je bilo ono najkomercijalnije sto se i ocekivalo, to je pitanje ciljne grupe izlagaca i tu vladaju zakoni trzista pa je valjda i sasvim prirodna dominacija jeftinijih skutera i mini-motora/elektro-trotineta itd. Svakako je za ocekivati ipak velik broj ljudi koji ce za ovo leto odvojiti do hiljadarke evropske monete za svog novog dvotockasa a daleko manje je za ocekivati da ce se za deset puta veci iznos isprsiti za predivni Drag star recimo, te u tome treba traziti uzroke ovakvom izlagackom programu.

Jedno od prijatnijih iznenadjenja je pojavljivanje devojaka koje treba da krase standove, meni licno je bio drago sto su u pitanju zaista obicne devojke koje se mogu sresti na ulici svakodnevno a ne izbor "barbika" i onih mrsavih perfekcija na kakve smo navikli na ovakvim okupljanjima. Cak i na standu gde su tri devojke pozirale u gornjem delu nage iskljucivo "obucene" u body-art kreacije, sve je bilo u granicama dobrog ukusa i bez trunke preterivanja. Takav me razvoj situacije zaista prijatno iznenadio jer je sa takvim stvarima lako preci granicu ukusa sto ja licno ovaj put nisam primetio.

Od samih masina pomalo me fascinirao jedan BMW-ov putni model koji smo odmiloste nazvali "dnevna soba" zarad komfora koji pleni vec na prvi pogled ali cifra od nekih 15K je ono sto ne dozvoljava isuvise mastarije na nogama sem ako to coveku nije sva zivotna preokupacija, naravno. Osim tog modela, posebno mi se svidelo izlaganje dva nesto starija modela, privatnih svakako, jedan Wild star (Yamaha) i jedan "deda" iz 1966., Electra glide (Harley Davidson), ostalo je bilo svakako lepo i prijatno za oko ali ovi su se momenti bas urezali.

Ja sam isao u grupi custom-a i dva jaca skutera koja se formirala ispred moje kuce gde smo se i okupili, bilo nas je nesto vise od desetak i posli smo oko 14.40 recimo, usput smo iza Batajnice na autoputu mimoisli grupu "zujalica" bas kod parkirane policije (gde kod onih iznenadnih 80km/h cekaju sa radarom ispod nekakvog malog nadvoznjaka), mozda je bio neko sa foruma u to doba tada. Kasnije sam se sa jednim drugarom odvojio na u Pazovi gde smo ans dvojica isli starim putem, ubi me dosada autoputa. Stali smo u Karlovcima da kupimo malo meda itd. pa smo se nasli u Streetu sa ostatkom drustva da bismo zajedno udefilovali na Sajam. Toliko custom-a na jednom mestu izazvalo je zaista lepu paznju, van mojih ocekivanja tako da smo zapoceli taj nas obilazak sajma sa prijatnom dobrodoslicom. Na izlasku su nas cak neki decaci molili da ih povezemo bilo gde i bilo koliko ali smo vec bili itekako umorni pa smo ih samo kulturno pozdravili i krenuli nazad. Naravno, ponovo smo isli starim putem, sa nekih 60-80km/h koliko i ogranicenja na putu dozvoljavaju, nismo imali problema sa losim putem koji u takvim rezimima voznje realno uopste nije tako los, ali zato hladnoca nije mogla da se spreci i osnovna misao nam je bila da je sasvim dobro sto nase supruge nisu posle sa nama (prvobitni plan da i one voze). Sve u svemu, lep provod iako je baziran skoro iskljucivo na voznji uz samo malo zadrzavanja na sajmu.

• Svrati ponekad, 373 postova
  • Motocikl: BMW F650GS

Sajam ko sajam, nije bilo lose. Izlagaci ljubazni i raspolozeni da odgovaraju na kojekakva pitanja... Uglavnom, ljudi rade ono zbog cega su i dosli na sajam... skoro svi :twisted:

Hondinom standu i zaposlenima na istom ocena -200.

Sto se mene tice tih par momaka koje su vanzemaljci oteli odnekud (mogao bih i teze reci da upotrebim) i istovarili na Hondin stand treba zaposliti na nekom drugom mestu. Neprofesionalnije ponasanje i potpuno nepostojanje interesovanja prema kupcu nisam skoro video.

• jedan od DDMZ, 816 postova
  • Motocikl: R, gsx R

..... Neprofesionalnije ponasanje i potpuno nepostojanje interesovanja prema kupcu nisam skoro video.

Štand o kome pišeš je 'Centar S', neæu da ih pravdam ali izgleda da su im automobili polje interesovanja. Na motore su malo ...zalutali. :paper:

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Brko ako ti je za utehu, meni je 10x na 4.500 o/min pocceo da trokira...i u odlasku i u povratku...prvo sam mislio da je voda u gorivu sa Jugopetrola (Igor XT mu je "pustio malo krvi" u "Sportu" na Cajanci), onda sam mislio kako je pun trunja jer sam ga dan pre toga namerno vozio na rezervi da mi se to ne bi desavalo! upravo ako dodjem do rezerve (ova opcija i dalje stoji) , da bi na kraju, ipak svu krivicu svalio na svecicu koja je pocinjala da trokira kad se pregreje posle 10ak min jednolicne voznje na visim obrtajima...videcu danas da je zamenim pa da probam. Juce u gradu se ponasao extra, ali ga ipak nisam terao konstantno preko 5000o/min.

Ja ne mogu lako da vadim sveccu na putu, pa sam se zadovoljio sa 100 km/h u povratku iz Novog Sada preko Iriskog Venca. Par puta je probijao, ali se generalno "bunio" da primi gas preko 4500 o/min :(

PS VELIKO hvala dkk na obostranom cekanju, pomoci uz put i uzivanju u voznji, i kafici na Uscu po povratku, bilo je extra!

PS: ipak jedna napomena za ucesnike ture do i od NS koja je zaista bila izvanredna: Voznja u grupi ne znaci da niko ne treba da se osvrne iza sebe, proveri da li su svi na broju, da li neko ima problema itd.... Bilo je vozacca koji su zaostajali. Mislim da treba o ovome da se povede racuna, inace voznja u grupi kao ideja gubi smisao! Onda je to grupno kretanje pa kud koji mili moji....to ne ide bass tako. Da li smo zaista toliko samozzivi ili se gubi smisao grupne vozznje i oseccaj za drugog...?

Da me neko pogresno ne shvati, samo mislim da ako spora brza marsovska ili bilo koja grupa krene zajedno - trebaju svi da stignu na odrediste zajedno!

• In memoriam, 884 postova
PS Voznja u grupi ne znaci da niko ne treba da se osvrne iza sebe. Bilo je koji su zaostajali. Mislim da treba o ovome da se povede racuna, inace voznja u grupi kao ideja gubi smisao. Onda je to grupno kretanje pa kud koji mili moji....to ne ide bass tako.

Mare care, veruj da smo se osvrtali jedno 10 puta minimum. Cak sam ja gestikulacijom "pricao" sa Dexterrom da li da stanemo il sta da radimo.. medjutim posto smo isli autoputem a ne lokalnim putem, bilo je malo zeznuto da se neko krene i krene u kontra smeru :shock: a opet ako stanemo i cekamo ko zna koliko moze da se otegne cekanje... Cisto da znas da te nismo zaboravili :wink:

PS inace slazem se generalno da nam je organizacija bila relativno losa, ili ajde da kazem ne preterano dobra. What`s the point okupljanja 20 motora ako se razdvajamo na 2 grupe? Znam, brza-sporija i tako to... ali mislim da bar u odlasku tamo nije bilo neophodno razdvajanje, u povratku je moglo da se ide kako god brzo ili sporo ko hoce.. Onda je bolje da se prosto vidimo u NSu ili gde god... :roll:

Ma nema frke, nego ne mora da se vraca unazad, moza i da se stane pored puta, zapali cigar i saceka ko zaostaje. Mislim cim zaostaje, neko ima problem. Nedaj boze da se poslednjima nesto desilo bila bi sramota za celu grupu da to sazna iz novina.

Opet kazem, ne mislim na sebe, jebesh trokiranje motora zbog svece, vode il trunja, svakom se dessava, nego ako smo se vec podelili u 2 grupe, zasto se grupe dalje dele na sporu sporiju , sporu brzu, sporu Hyper speed i sporu svetlosna brzina,.,,,,hahahah ...smessno ali jeste tako. Pa pobogu nije problem da ja mog XT-a razvucem 150 i sta onda...ja tako ne uzivam u vozznji:)

U krajnjem slucaju ja ovo pisem dobronamerno zbog svih nas.

Kad uzmem BUSU sta, treba da me gledate u dupe 10 sekundi i da vas sve cekam u NS posle pola sata a ja cirkam kaficu na spensu a kao svi smo u grupi?

Opet kazem ovo se samo 2% odnosi na mene, bilo je tu slicnih situacija i drugih od nas. NPR dok sam ja palio na Gurku, cela sporija grupa je vec stigla do Beznije.

ILI, Yoman je fatao grupu na putu a stizao je...

No ok, decije bolesti. Bitno da je sve bilo ok i da smo u susstini prezadovoljni svi! I najbitnije je da je ekipa fenomenalna:)))

• Svrati ponekad, 373 postova
  • Motocikl: BMW F650GS

..... Neprofesionalnije ponasanje i potpuno nepostojanje interesovanja prema kupcu nisam skoro video.

Štand o kome pišeš je 'Centar S'' date=' neæu da ih pravdam ali izgleda da su im automobili polje interesovanja. Na motore su malo ...zalutali. :paper:[/quote']

Sto se mene tice to je mogao da bude i Boeing stand i da prodaju kosacice (stagod)... U pitanju je usluga ili neodstatak iste (citaj dalje) a ne sta prodajes.

jedan od likova mi je odgovorio na pitanje "da li mogu da probam pojas?" - "pa ako hoces sigurno da kupis mogu da ti dam da probas"

ja kazem moram da probam (vec mi je skocio pritisak na debilni odgovor, al' progutam knedlu). E pa kao onda: vidis onog lika u odelu tamo na kraju hale sto slika? e on se "bavi" prodajom pa pitaj njega! i onda se okrene i ne trepnuvsi ode. Najblaze receno seljacina kakvu ne videh skoro. Odem ja do onog sto se "bavi" prodajom i pitam isto. Kaze evo samo da uradim par snimaka. I lagano krenemo d njegovog standa gde se on komotno upustio u pricu sa nekim likovima "avioni, kamioni, malboro, viski..." dok ja glumim gljivu i vec polako kiptim... na kraju svega ja njega onako preko standa "nahranim i napusim" (na sta se on poceo nesto beciti na mene), okrenem se i odem... stoka ostaje stoka... nisam ni ja bas ispao "akademik" sa onim "hranjenjem" ;) al' stoka me iznervirala... jbg.

Jeste malo haoticno bilo u Subotu, al vidite ovako, svima nama je ovo nesto novo i prvi put. Imamo puno toga da doradimo i da se bolje organizujemo, ali sve u svemu, najbitnije da imamo dobru volju i da shvatimo sve pozitivno (cak i kad bude malo i negativno).

Na kraju krajeva, niko se nije naucen rodio, pa ni mi.

Nego, pricao sam sa Neverom malo i otprilike smo skapirali da je najpametnije da se ne delimo u 2 grupe - brzu i sporiju, vec u vise grupa ako treba. Mislim da je grupica od 5-6 motora realno najbolje resenje, jer ce tako ljudi mnogo vise da vode racuna jedni o drugima i lakse ce se snalaziti u saobracaju i putu. Jedino je frka sto moramo da kad se svi okupimo, da utvrdimo ko ce u koju grupu i da postavimo bar po jednog iskusnijeg motoristu da vodi grupu.

Nego, sad spremam slike, uskoro cu da ih okacim... :D

:D:D:D Daj slike Paaablo :D:D:D

Shalim se, samo laganica...moram sledeci put da nosim kamericu, ali ovaj nas video sto sam gledao u Sportu je extra :)

What`s the point okupljanja 20 motora ako se razdvajamo na 2 grupe?

I ja sam se ptiao za tako nesto ali donekle razumem.

I ja bi voleo da vozim ceo put 200+ ali trenutno nisam u takvoj mogucnosti.

PS inace slazem se generalno da nam je organizacija bila relativno losa

I sa ovim se mogu donekle sloziti zato sto u nijednom trenutku nismo svi bili zajedno na okupu (osim onda dok smo se medjusobno cekali u Solo-u).

Npr. Ovi koji su se znali od ranije su spojili stolove, okrenuli ledja i zagradili krug za pricu.

Sreca sto sam ja dosao sa jednim ortakom pa nisam bio sam inace bi 99.9% ostao da sam sam dosao za NS i sedeo bi sam na drugom kraju kafica kao sto sam sada sedeo sa ovim ortakom.

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V
Ovi koji su se znali od ranije su spojili stolove' date=' okrenuli ledja i zagradili krug za pricu.

Sreca sto sam ja dosao sa jednim ortakom pa nisam bio sam inace bi 99.9% ostao da sam sam dosao za NS i sedeo bi sam na drugom kraju kafica kao sto sam sada sedeo sa ovim ortakom.[/quote']

Da li je moguce da se ovako izjasnjavas posle cekanja kod SC i svega ostalog? Kao sto si bio dobrodosao u BG tako si i bio dobrodosao i za svaki boziji astal i u bilo koju temu za pricu a ne da se sam odvojis, svako je kovac svoje srece... Nisi ni probao...

Ja mislim sto Dexter kazze da ne treba preterivati...malo se morass i sam angazzovati...kao i svi mi ostali. Necu da se messam ali ekipa bez obzira na decije bolesti ipak dobro funkcionisse i drzzimo se zajedno. Svi mogu sve, samo malo dobre volje.

Ja odavno nisam video toliko dobrog i simpaticnog sveta na okupu spojenog strascu i ljubavi prema motorima:) uz kao sto rekoh decije bolesti, ali avaj, svi imamo usta pa nek kaze ko sta ima...:)

Evo slika...

Ekipa se polako sakuplja ispred kafica Solo

aVR6c_01motosajamunovomsadu8april200.th.jpg HyWVi_02motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

Motori cekaju...

wSnNq_03motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

DKK, Toni, Suki, NeshaTL

NbtkG_04motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

Brka sa svojim drugarom

lIpuA_05motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

Smajser, Andrej, Endurac, Smajserova lepsa polovina i Djura

Nyrrw_06motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

Na vrhu Iriskog venca

PJV3x_07motosajamunovomsadu8april200.th.jpg 0rHxe_08motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

Iriski venac - Silazak ka Novom Sadu

9IWbK_09motosajamunovomsadu8april200.th.jpg jgjAw_10motosajamunovomsadu8april200.th.jpg lN7RQ_11motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

Stigli smo u Novi Sad

XIDsI_12motosajamunovomsadu8april200.th.jpg dEobq_13motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

Dosli smo do Spensa i 'Sport Kafe'-a, al se ispostavilo da postoji jos jedan 'Sport Kafe' :D

(Never, Endurac, Pablo i Yoman)

hEir4_14motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

A neki su i crkli od umora :)

(Marija i Karlos)

lP0lD_15motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

Stigli smo do pravog 'Sport Kafe' kafica da bismo odgledali trku

(DKK i Endurac)

404.jpg

Svi pomno prate Dottore-a i ostale gp-ovce

4J5zO_17motosajamunovomsadu8april200.th.jpg 4RxtA_19motosajamunovomsadu8april200.th.jpg F4RDO_20motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

Maki je dosao sa drugarom

RAkl1_18motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

Motori ispred kafica uredno cekaju...

ABHV6_21motosajamunovomsadu8april200.th.jpg vP9PB_22motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

404.jpg CrHbD_24motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

Zavrsnica trke je u toku

5nhBI_25motosajamunovomsadu8april200.th.jpg KFDhb_26motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

Evo slika sa sajma...

Kawasakijev stand

1IKQN_27motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

VStrom (za VStrom struju na forumu :) )

7JY6W_28motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

A evo i neceg za Hyosung ljubitelje ;)

QW7GG_29motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

A bilo je i body art-a... :D

oMva9_30motosajamunovomsadu8april200.th.jpg 404.jpg

A, jel' mogu i ja da se slikam? :D

QIX1C_32motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

A evo i sta je Konan vozio u svoje vreme :D

niF6h_33motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

Bilo je i stuntovanja

BHDPP_34motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

Stigli smo do nazad NBG blokova

Nekima se vizir na kacigi raspao!!

MiBNU_35motosajamunovomsadu8april200.th.jpg 6PwMc_36motosajamunovomsadu8april200.th.jpg POFJO_37motosajamunovomsadu8april200.th.jpg

U polasku smo se trapavo organizovali, a bilo je i pehova. Kad je sporija ekipa otisla, mi smo krenuli do pumpe. Tad su Igoru javili da su mu udarili Juga na parkingu, tako da smo tu izgubili dosta vremena... Zato se i nismo stigli na putu.

U svakom slucaju, mislim da nije bilo lose. Naravno da je moglo biti i dosta bolje, ali kao sto rekoh ranije, bice bolje. Za mnoge stvari sad znamo kako ne treba, a videcemo da izvucemo pouke da bismo znali kako treba ;)

Pozdrav :D

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Super su slike! Bilo mi je drago upoznati BJB ekipu, sajam je bio, hm, vec kakav je bio, ali bitno je da je pocelo, sledeci ce sigurno biti bolji...

Ovi koji su se znali od ranije su spojili stolove' date=' okrenuli ledja i zagradili krug za pricu.

Sreca sto sam ja dosao sa jednim ortakom pa nisam bio sam inace bi 99.9% ostao da sam sam dosao za NS i sedeo bi sam na drugom kraju kafica kao sto sam sada sedeo sa ovim ortakom.[/quote']

Da li je moguce da se ovako izjasnjavas posle cekanja kod SC i svega ostalog? Kao sto si bio dobrodosao u BG tako si i bio dobrodosao i za svaki boziji astal i u bilo koju temu za pricu a ne da se sam odvojis, svako je kovac svoje srece... Nisi ni probao...

Ne, ne, gresis, sve si pogresno razumeo.

Ja sam zahvalan Pablu za cekanje a i vama sto ste me docekali kao bog zna kakvog prijatelja.

Ja nisam ni rekao da nisam bio dobro dosao za neki sto ali niko nije obratio paznju, a vidim da nisi ni ti cim tako pricas, da sam pokusao da se ukljucim na neki sto i da udjemo u dublji razgovor ali bilo je nemoguce posto sam ostao nezapazen tako da sam bio primoran da se odvojim jer nigde u blizini nije bilo mesta sto se moglo zapazati.

Cak sam posle i prisao za onaj sto do vas posto za vasim nije bilo mesta za sedenje ali desilo se isto tako da nije u redu da mi kazes sve ovo a nisi me uopste primetio.

U svakom slucaju bilo mi je drago sto smo se upoznali i "proveli dan zajedno" i bilo mi je lepo tako da cu doci i na veliko BJB okupljanje.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja