dragicadj 25 Napisano Januar 18, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( :'( hocu ija na takav put! Ja nisam videla dalje od bivse Jugoslavije. Ali ja sam optimista. U svakom slucaju-svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 19, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Znate sta? Ja se uopste ne bi bunio da provozam Motoholićeve motore po kanjobima, da probam Svabin burek seste generacije i da RSV-u proturim fudbalicu kroz noge na Partizanski nacin; a posle toga da svi zavrsimo u jednom baru u Santa Moniki, pa nek ide zivot !!! :D Svaka cast Zmajevi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Januar 19, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Znate sta? Ja se uopste ne bi bunio da provozam Motoholićeve motore po kanjobima, da probam Svabin burek seste generacije i da RSV-u proturim fudbalicu kroz noge na Partizanski nacin; a posle toga da svi zavrsimo u jednom baru u Santa Moniki, pa nek ide zivot !!! :D Svaka cast Zmajevi !!! Bravo majstore! Evo sam cu sebi da proteram jednu juventusovu loptu kroz noge. Imas pice kad god se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...