kraghak 0 Napisano Jul 28, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, prije mjesec dana sam presao sa Beverlija 250 na Varadero 125, 2008 godiste, prvi utisak je odlican (jos se navikavam), ima li mogucnosti da joj se poveca snaga, fali joj jedno 10 HP. Unaprijed zahvalan, na bilo kakvoj pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 28, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pa ti sa konja na magarca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 28, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Cetvorotaktnu 125-icu ne vredi budziti. Potrosices mnogo para a mnogo tesko ces da dobijes tih 10 konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Jul 29, 2013 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzivaj brate na tom motoru... Ja sag vozio 3 god i bio sam prezadovoljan.. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 29, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema sluzi da se predstavis ostalim clanovima, a tehnicka pitanja postavljaj u odgovarajucim podforumima. Dakle, dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kraghak 0 Napisano Avgust 1, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrobrodoslici i odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...