Night Riderr 91 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je kod nas ocajan izbor MX cizama do nekih 150eur razmisljam se da porucim ove Madhead cizme: http://www.louis.de/index.php?media=katflash&topic=artnr_gr&artnr_gr=202488 Znacio bi mi neki savet u vezi brojeva jer sam procitao na par mesta da Madhead cizme imaju manji kalup pa je pozeljno uzeti broj vece? Takodje ako neko zna nesto o njihovom kvalitetu neka napise koju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Jul 26, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Niko,nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crf 450r 0 Napisano Jul 28, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Cizme su super kvaliteta, a velicina - poruci velicinu koju nosis i za dve voznje se razgaze i dobijes jos malo komocije. Imam iste vec neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 28, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan spadaju u cizme losijeg kvaliteta, ali otprilike koliko para toliko i muzike, cizme se uvek uzimaju broj vece...pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Avgust 2, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh na kraju Alpinestars tech 3. Mozda ce nekom znaciti odgovara mi broj 45,5 a inace patike nosim 43-44 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRF_450 0 Napisano Novembar 1, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Honda CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko ove cizme? kakve su? vidim da su sada 99€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...