rex 432 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan iz nekog razloga kad god pomislim da se malo sredio život nešto me udari. Elem matori mi zaglavio na VMA u Beogradu.Javili mi da treba da mu se obezbedi krv za transfuziju.Ako ima neko voljan da da krv sutra moj tel za informacije 0648309017 Peđa .Unapred zahvalan. sem mene trebaće valjda još četvoro ili petoro zasad pa posle ćemo videti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 24, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Радо бих ти друже помогао али јбг. кад сам у Бечу... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima koji su mi ponudili pomoć,malo humora na svu muku. Pošto moj matori oduvek ludi zbog mene i motora sad mu sestra rekla da će mu motoristi dati krv i da uz to ide i zaraženost motorima.još jednom hvala svima 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...