Taurus_SRB 1 Napisano Jul 23, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve članove BJBikers-a. Zovem se Nikola, mašinski sam inženjer, oženjen, dvoje dece. Nikada nisam posedovao motor, niti sam ikada vozio motor, ali tu želju imam već dobrih 15 godina. Ovde sam po preporuci prijatelja, najviše kako bih mogao da čujem vaša iskustva i konsultujem se oko eventualne nabavke motora. Zanimaju me Chopper-i i Touring motori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan DOBRO DOSAO, Nikola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pravo mesto za tebe, mozes saznati sve sto te zanima. Dobiti svakako dobar savet prijatelja i oko kupovine motora i oko svi drugih stvari koje te interesuju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...