mad_max0204 100 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Gde kod nas mogu da se kupe ekstenderi za retrovizore ? Vidim neke sumanute cene od po 50 i 70 eura u luisu sto mi ne pada na pamet da dajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan naruci sa ebaya jeftinije je dosta, ovde se ne isplati ni da ti napravi neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 23, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan i meni treba, metalna plocica 5cm duzine 2mm debljine i 2cm sirine sa dve rupe u coskovima i navoj u svakoj rupi, razmisljam se sam da ih napravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Jul 24, 2013 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ja u retrovizorima vidim samo svoja ramena, mogao bih komotno da ih skinem i da nista ne izgubim. Razmišljam o tim produžecima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_30fa27cf134f10109281506eb68edc7cfc/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10028887 Javite se ako budete porucivali treba i meni jedan crni, da ne cimam Sekulu za jednu sitnicu. P.S. Ako porucujete sa ovog linka, da znate da dolazi set za jedan retrovizor, znaci za dva retrovizora treba dva seta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan za ove pare kupis nove, imao sam slican problem, kad gledam u retrovizor moram da skupim laktove da bih video nesto malo, onda prodas lepo retrovizore tvoje dodas pare i kupis druge i problem resen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...