dejan-b 59 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Polovna , Blaupunkt navigacija 3.5 inca iz nemacke ubacen igo program mape srbije i okolnih zemalja srpski jezuk i navodjenje na srpskom jeziku , sve sa slike punjac, nosac i navigacija 0641117717 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 14, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan A cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan 40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 22, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Lucca 3.3. odlicna navigacija..ja je imam 7 godina, sluzi me perfektno....cak sam i novi Igo instalirao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...