SmokeS 339 Napisano Jul 13, 2013 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem izduv Remus Revolution. Kacenje na tri srafa. Ima jedan rez/ulubljenje sa unutrasnje strane. Ali se ne vidi u opste.. Cena 80e Sveze slike kad ga skinem - namontiram novi.. Evo da imate predstavu kako izgleda: Naleteo sam slucajno na ovu sliku, moze se videti taj rez/ulubljenje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 13, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da ovaj motor vidjam kod Mašinskog fakulteta Izgleda jako dobro ako je to taj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 13, 2013 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da ovaj motor vidjam kod Mašinskog fakulteta Izgleda jako dobro ako je to taj Taj je Hvala.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 13, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da ovaj motor vidjam kod Mašinskog fakulteta Izgleda jako dobro ako je to taj Taj je Hvala.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Jul 14, 2013 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zašto prodaješ (menjaš) ovaj izduv? Bilo bi od pomoći kada bi stavio neki video sa zvukom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Od uvek sam imao zelju da stavim karbonski top.. Radi izgleda.. Nekako mi se vise uklapa tamniji izduv.. I nervira me ona cevka Zvuk kao zvuk Nije preglasan, na leru lepo radi.. Kad ga zavrnes vristi sasvim dovoljno.. Ima neku odredjenu dubinu (nije fazon kao KTM). Videcu da snimim danas, samo ne znam koliko ce ti to realno prikazati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jul 19, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Daj telefon ako nisi prodao, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 22, 2013 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Siaian izduv . Stavio sam ga na TDMa prezadovoljan sam zvukom a motor kao da je prodisao jer je bio na njemu fabricki, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...