peconi 536 Napisano Jul 12, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov teme kaze prodajem kacigu Caberg V2 407 Matt Black M veličina sa integrisanim naocarima, potpuno novu, izvadjenu iz kutije samo radi slikanja. Cena je 90e fiksno, i posto je to i vise nego povoljno ko hoce da spusta cenu bolje neka ne trosi ni svoje ni moje vreme. Petar 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Javi kad BUDE svrhe da se trosi Tvoje i moje vreme. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Jul 24, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze zamena uz malu doplatu imam nolan n101 crnu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Javi kad BUDE svrhe da se trosi Tvoje i moje vreme. Znao sam da ce ovo neko pogresno da shvati a to mi stvarno nije bila namera. Ovo sam napisao jer kad god prodajem nesto, cak i kad stavim da je fiksna cena ljudi su u stanju 30 puta u toku dana da me pozovu i nude sve i svasta, probaju da spuste cenu i ubedjuju me kako to treba da bude jeftinije, kako i oni izdrzavaju svoje porodice i prodaju mi kojekakve fore i fazone pokusavajuci da me ubede. Stvarno nemam ovaj put zivce i vreme da se bakcem sa tim. Ovakva nova kaciga u guevari je 130e, sto znaci da prodajem istu takvu potpuno novu i nekoriscenu kacigu za 40e manje. Kome treba i ko je ozbiljan kupice je i bez bilo kakve zajebancije. jel moze zamena uz malu doplatu imam nolan n101 crnu Ne odgovara mi zamena. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 24, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mnoooogoo je kuumeee... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Lucky svrati u prodavnicu i kupi je za 90e ... Fer cena,naci ce se i fer kupac,samo lagano 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 24, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim da objasnjavam sam sebe, ali ovde moram: Ni jednog momenta nisam prokomentarisao da li je cena fer ili ne. Ako niko nije primetio, nigde nisam ubacio smajli. Jedino sam na malo duhovitiji nacin rekao da ako prodavac resi ipak da spusti cenu kacige, da me kontaktira, to je sve. Ni ja ne zelim da se cenjkam sa prodavcem-kolegom sa foruma, pa sam ovaj nacin smatrao kao najmanje nametljiv, niti mi pada na pamet da ga ubedjujem u nesto sto ne mislim, pogotovu sto se znam licno sa Peconi-jem. Racunam da ako mogu da je kupim ovde po ceni koliko mene kosta tamo+transport do SRB, zasto da ne? @Dzony: da ista znas o meni, znao bi da trgujem moto-opremom, i u ponudi imam i iste ovakve kacige. Mislim da to znaci da ipak ponesto i znam o cenama kaciga, zar ne? A u prodavnicama i kupujem kacige - doduse u inostranstvu... U svakom slucaju - sretna prodaja ! I, da: ova 4 plusa su jedini plusevi koje sam dobio za ove 3 godine na forumu, za koje mi nije drago... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se znas licno sa covekom onda ok. Ja ne gledam u pasulj niti me zanima ko se cime bavi,reagovao sam na osnovu onoga sto sam video tj. procitao,jer sam smatrao post krajnje ne korektnim. U ovom slucaju sam pogresio te se izvinjavam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 24, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sve OK ! Inace, i nas dvojica se znamo licno, mada si izgleda zaboravio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 25, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nemo neko Lakija da nam dira... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma od kako sam smrsao, smanjio se, ljudi me se vise ne plase... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Jul 31, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno Laki, ako se uskoro niko ne javi ti si mi siguran, pravimo neki dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 31, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam UVEK opusten, cak i kad ne izgleda tako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...