iksel 191 Napisano Mart 30, 2016 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 30, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Manual RULEZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Mart 30, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 30, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami šuknu... Iako sam se i ja nadao da će od 32 000 članova biti više novih kupovina, ali to govori i o standardu. Vidi, baš mi ga šuknu, toliko da ne znam šta ću sad od silne brige i nevolje... Ko ti drma kavez? Uzivaj u motoru, ostalim pratiocima ove teme se izvinjavam, nisam zeleo da im oteram pisca, falili su mi smajliji na kraju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 30, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa duže, sa ili bez smajlija ima sasvim drugačije značenje No dobro, drago mi je da je bio nesporazum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 30, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 31, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može lepo i GPS da se instalira, tako da ne zaklanja dashboard! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 31, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa duže, sa ili bez smajlija ima sasvim drugačije značenje No dobro, drago mi je da je bio nesporazum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 1, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigoše i bočni koferi + nosači! Danas, montaža 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 1, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Taj manji dolazi sa strane gde je izduv, pa kada se montiraju koferi nejednake veličine, spoljni gabariti motora budu jednaki sa obe strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 1, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jasno je i zbog cega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 1, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u svakom slučaju je poželjno imati simetriju spoljnih gabarita motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano April 1, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan To na kraju izgleda ovako: Ja sam za moj KTM naručio crne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 1, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Nešo, poštedio si me slikanja Jedino što ja imam manji top case, ovaj mi je baš kao sanduk za alat kada se okači bez bočnih kofera. Izgleda užas veliko. Mali je nekako taman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 1, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 110cm sirina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 1, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kompletna širina, da, bar sudeći po slikama. Baš ću izmeriti kad montiram danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano April 1, 2016 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan @jager Čestitam druže! Koferi izgledaju odlično. Vidi se, da su kvalitetno urađeni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 1, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala Definitivno su kud i kamo bolji od fabričkih, koji su skroz od plastike samo imaju alu postavljen preko plastike. A Givi je čak i jeftiniji... Najbitniji razlog što sam se odlučio za aftermarket kofere je što se originalni montiraju na nosače koji su već fabrički integrisani na motoru. Kada skineš kofere, nemaš nosače koji inače imaju i ulogu zadnjeg crash bara. To sam imao na sve 3 stare Afrike koje sam do sada imao i pokazalo se kao jako korisna stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano April 1, 2016 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 1, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kada skineš kofere, nemaš nosače koji inače imaju i ulogu zadnjeg crash bara. To sam imao na sve 3 stare Afrike koje sam do sada imao i pokazalo se kao jako korisna stvar. A nije kao da ces da divljas izmedju kola sa sve bocnim koferima da ti 10-20cm znaci razliku. P.S. Fruitcake krcka nesto na tu temu pa ako ti zatreba jos jedan par kontaktiraj ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 1, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Lim varijanta je vec formirana i po meni odlicno izgleda i deluje veoma funkcionalno. Prototip postoji vec neko vreme, ali ne znam da li je vec usao u serijsku proizvodnju. Alu varijanta je takodje u planu bocni+top case. Najbolje da njega zvrcnes za detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano April 2, 2016 festina lente, 752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan U ponudi su i alu i lim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 3, 2016 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6084 Napisano April 3, 2016 Drug član, 4159 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pitura je žuta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano April 3, 2016 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ko je izmislio ovu cevku od rollbara da ide ispod maske, treba ga obesiti za primer. Ubija u pojam izgled motora, bar meni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...