Grga 4 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nevada 750 Classic Atraktivni dizajn"nevade"ukombinovan je modernim i retro elementima,kao sto je instrument tabla od tecnog kristala.Ovaj "nejkid"motocikl je udoban za duza putovanja,a nisko sediste ga cini stabilnim i pri manjim brzinama.Agregat je dvocilindricni od 744cm3 i 48 KS. Breva 1100 Ovaj naked model visoke klase ima V2 agregat od 1.064 cm3,koji oslobadja 86 KS(ne bas adekvatno,po meni :-\).Njegove retro linije poticu od Gucijevih modela iz 60-tih godina proslog veka,a ime je dobio po vetru koji kada dune iznad jezera Komo donosi lepo vreme. Griso 1100 Ovo je najnoviji Gucijev "nejkid",koji je namenjen uzivanju u brzoj voznji krivudavim putevima ;D.Njegovom narocitom stilu doprinosi karakteristican izgled,te "drobeci" zvuk motora.Taj zvuk dolazi iz dvocilindricnog agregata od 1.064 cm3 radne zapremine,iz koje oslobadja 88 KS. Nisam primetio opise novijih Gucijevih macina,ako sam ponovio unapred izvinjenje... izvor:dva tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Januar 5, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nesto nisam odusevljen. Pre svega cenim da su te kubikaze mogle da imaju ipak malo vise snage. A sem toga cini agregati su nekako za moj ukus cudno upakovani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 5, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Snaga jeste malo manja, ali dizajn je :o :o :o Pogotovo ovaj poslednji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Januar 5, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma i breva je lepa a ima i abs kolko vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan preverzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni Guzzi je strava motor!Nevada,Kalifornia! uuuuuhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Januar 5, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kako imaju toliko puno kubika a tako malo konja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Januar 5, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Meni se više sviđaju "stara" lica.... model COPPA ITALIA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1976 Napisano Januar 5, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan kako imaju toliko puno kubika a tako malo konja? Nije tačno! Imaju dovoljno konja za Italijana,(Ducati Monster na primer) za svoju namenu,a o obrtnom momentu i da ne govorim. Ciljana grupa je izdržljivost i dugotrajnost, u paketu sa specifičnim retro dizajnom, a ne top-performanse! Pa onda ručna izrada...itd itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 6, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se više sviđaju "stara" lica.... model COPPA ITALIA auuuu,prelepo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 210 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj, nemo' Moto Guzzi... Tu kompaniju izuzetno cijenim, a kada smo kod novih lica, moj favorit je MOTO GUZZI V7 ili recimo Stelvio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Svi modeli osim Nevade i ovog cafe racera mi izgledaju prilicno ruzno. Da li zbog izbora boja ili materijala za zavrsnu obradu, odaju veoma jeftin utisak. Mozda je u prirodi drugacije nego na slikama (ali sumljam, Brevu 850 sam video uzivo). Mislim da je to za motocikle koji igraju na kartu sarma, orginalnosti, stila i ekskluzivnosti neoprostiva greska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2338 Napisano Januar 14, 2008 Vlasnik sajta, 5411 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, meni je Breva mnogo lep motor... Jedina zamerka Moto Guzzi-ju je zvuk - jer se cuje kao Lada Bas je jedan drugar iz kraja par meseci vozio novijeg Guzzi-ja, ne znam koji model bese, a zvao ga je Cuf - Cuf Kad stojis pored motora koji radi i zatvoris oci, ladno pomislis da je Lada neka pored tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Januar 14, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeee...ovaj ne "ćufće" :D [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 210 Napisano Januar 15, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto se ne moze registrovati Mada vec dugo veremena osvaja prvenstva u SAD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Januar 15, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Griso 8v je najljapsi motor ever......jos bijeli..... .http://www.telegraph.co.uk/motoring/main.jhtml?xml=/motoring/2007/10/13/nosplit/mfbike13.xml http://mggriso.guzzitech.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...