Biker Q 1657 Napisano Jul 5, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto neki znaju skoro sam trazio MANJI jeftiniji motor, postoji tema o tome. E sad iz meni, a i drugima, nepoznatih razloga kupio sam ovaj motor, em sto meni takav motor ne treba em sto sam premasio budzet pa sam sad u g, ali nema veze pogresi covek, imao sam zelju da malo vozim i ovako nesto... Motor mi se svideo, sa prodavcem sam nasao neke zajednicke teme i kupio motor na poverenje. Motor je ok u principu i razlog prodaje nije lose stanje motora vec to sto meni takav motor ne treba pa moze zamena za neki manji... Ja sam ga pripremio za voznju i vozicu ga a ako se neki kupac javi javi ako ne sta je tu je.. Znaci tek zamenjeno ulje, filter, svecice, plocice. Gume solidne, prednja prosle godine kupljena, zadnja moze jos da vozi, lanac, lancanici dobri. Na leru se malo cuje izgleda korpa posto se manje cuje ili ne cuje kada se stisne kvacilo. Godiste 1990, registrivan do 28.04.2014, nije na mom imenu ali moze da se prenese naravno. Ako ima jos pitanja izvol'te 065 89 28 652, cena 1200 e za clanove BJB (toliko mene kosta i nece ici nize) a ko hoce da se cenka onda 1300 za njega. Na levoj strani ima dve manje ogrebotine ali nije ona fora pao sa nozice, skidao sam plastike nisu lomljene i po ogrebotinama se vidi da nije klizio po asfaltu neko samo pao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 5, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pu, velike slike, stavljam nove za neki dan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 11, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan I jos dve slike, a nikako da napravim kvalitetne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 16, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto se vidi na predposlednjoj slici tablica je sada spustena dole ali se za 10 min vraca gore pa ko kako voli... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 16, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos nekoliko slika, nemam program da ih smanjim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jul 16, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Idi na imageshack. pa tamo uploaduj odma na recimo 800x600. Posle link ovde i resen problem. Ovako je stvarno nepregledno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 16, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://imageshack.us/g/855/p4z3.jpg/ Hvala dzony_1100 ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ode... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...