grof 659 Napisano Januar 5, 2008 drkadzija, 1236 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Pozz dobri ljudi natrčao sam na nekog vtr na internetu koji mi se svidja al ih u ns nema baš, a i neznam nikog ko ga vozi pa mi treba vaše mišljenje ili još bolje iskustvo sa istim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Januar 5, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan vozio sam malo vtr 1000f firestorm '99.god. pa ako na njega mislish reci da napishem koji redic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 659 Napisano Januar 5, 2008 drkadzija, 1236 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan upravo na njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Januar 5, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan to je jedini sportski motor koji bih vozio... mnogo dobar kompromis sportske i turistichke vozhnje, udooobaan nemash pojma koliko... lezhi kao pegla na putu, s obzirom na velichinu motora je dosta okretan dok nisam seo nisam verovao da se okrene na polukruzhnom kao bicikla... ugladjena mashina, nema exploziju snage vec ima dosta ispeglanu krivu snage, malo vishe vibrira i trese na leru (v2, mora) ali chim krenesh nema vishe uopshte vibracija... nije za previshe agresivnu vozhnju, nije za cimanje mada lepo ide na tochak... ja ne znam da vozim na tochku ali hoce da se izdigne dosta lako... po gradu ti je treca brzina maximum, uglavnom se sve radi drugom ili trecom na vrh gasa... troshi uh uh MNOGO po gradu izuva sa potroshnjom... prelaze bash dosta... ova ima 50000km i radi kao sat... probaj da uzmesh noviji model, sa novim cajgerima jer ima veci rezervoar shto je staroj minus s obzirom koliko troshi i ova nova manje troshi (drugi karburatori) i ima josh neke dodatke ali sem manje potroshnje nishta posebno... po krivinama ide do auspuha i ovaj drugar je par puta zakachio auspuhe jer su malo nizhe postavljeni... ako te josh neshto zanima ti kazhi pa cu ja da ga pitam ako ne znam... imash masu testova vtr-a na netu pa guglaj malo... uporedjivana je sa tl 1000 suzukijem na par mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 659 Napisano Januar 6, 2008 drkadzija, 1236 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan hvala još samo da preciziraš to " puno troši po gradu" , šta to znači u ciframa i ako imaš neki i link za testove , ja sam malo gledao na bikez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Januar 6, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan shto se potroshnje tiche, sve zavisi... po gradu 10l prosechno ako smireno vozish, mada mozhe i mnogo vishe... mozhe bash lepo da se razvlachi prvom i pogotovu drugom po gradu pa zato potroshnja kolje... koliko znam ona ima najvece karburatore koji su ikad stavljeni na serijski motor i plus je hiljadarka, ne mozhesh 'normalnu' potroshnju ni da ochekujesh... evo ti par linkova... http://www.sportrider.com/bikes/146_0010_twins_street_bikes/index.html http://www.wisebuyers.co.uk/motorcycles/bike-reviews/Honda/VTR1000+Firestorm/305/ http://www.motorsports-network.com/HONDA/vtrtest8/Vtrtest.htm ako ti potroshnja nije problem - KUPUJ nema greshke sa ovim motorom 100%! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Januar 6, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan http://www.dynobike.com/vtr.htm evo, ovde kazhu da ne predje sa punim rezervoarom vishe od 200km (14km/1l) i to normalne vozhnje... sa druge strane, jeftinije ti je odrzhavanje za v2 nego za r4 pa se tako teshi shto se potroshnje tiche... trajan motor, isplativ, super ide, iskoristiv, veliki obrtni moment, udoban, ma nema greshke a i HONDA JE TO ovo je onaj link shto sam ti rekao VTR i TL, tu bash pominju prednosti i mane vtr-a... http://www.motorcycle.com/shoot-outs/sport-twins-1997-3360.html obrati pazhnju na krivu snage na drugoj strani koliko je ispeglana shto se bash oseca u vozhnji srecno sa kupovinom! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2243 Napisano Januar 7, 2008 Vlasnik sajta, 5391 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Iako vozim VTR, ne mogu da pomognem mnogo o Firestormu jer je moj SP1 koji je totalno drugaciji. Jedina slicnost je sto je to Honda i sto je V2 i moj SP1 trosi nesto vise od CBR900 koga sam pre toga vozio, ali je to i dalje u granicama normale. Moze da trosi od 6 do preko 10 litara na 100km, sve zavisi od rezima voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1 0 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao drustvo, Imam vtr1000f i meni je to motor iz snova. Nisam mu nasao ni jednu manu do sada. Potrosnja 9.5l u gradu i 6.2 na putu. Ako mene pitas, kupi i nista ne brini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nećeš valjda da menjaš ZZR :o? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...