grisha 1 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan zdravo ljudi.treba mi vase misljenje, na proleće planiram da polažem za A kategoriju i da kupim neki motorčić. razmišljao sam o MZ-u ili IŽ, JAWA, zato što su jeftiniji a meni za početak dovoljni.e sad kad kažem jeftiniji postavlja se pitanje koliko ti motori u proseku troše, kupiš nešto jeftino a održavanje te dođe skuplje, pa ti na kraju isto da li si kupio skuplji motor.voleo bih da mi što objektivnije odgovorite, pošto znam da ima ljubitalja raznih motora. hvala i sraćna nova i božić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 5, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Grisho , MZ ti je najbolji izbor i u smislu pouzdanosti i odrzavanja .Vise o tome imas ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=35.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 5, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, uzmi MZa, a moj savet je da uzmes 150 icu. Naravno uzmi ETZ 151 (onaj noviji). Iz mog iskustva ti je bolje da uzmes 151 od 251 jer 251 mnogo vise trosi od 151 a preformanse (snaga, brzina, ubrzanje) su dosta slicni, a i laksi je za upravljanje sto je odlicno za pocetnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 5, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa mz ti je bolji izbor od jawe ili iz a uzni neku 250ticu,pravo motorce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grisha 1 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan uf ljudi svaka cast očekivao sam odgovore tek sutra ali vi ste pravi. hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8738 Napisano Januar 5, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3208 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan vozio sam jawu i mz po nekoliko godina, mz je pravi izbor, kazu koliko para toliko muzike, kod mz imas mnogo vise muzike za pare koje das. Gledaj pri kupovini da ima sve, cajgere, migavce, ispravnu svu instalaciju, dobre gume, da sve to radi, te sitnice su podosta skupe(cajgeri, gume), da lepo pali, odrzavanje samog mz je dosta povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 5, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan MZ...MZ, pravi izbor za pocetak,dobar, jevtin, pouzdan!Kkoliko sam ja cuo dobar MZ 250 je mnogo bolji od MZ-a 251. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Januar 5, 2008 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Maestro paganini se kune u chezetku i tvrdi da je bolja od mz-a. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 5, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Maestro paganini se kune u chezetku i tvrdi da je bolja od mz-a. ??? Ne sumnjam u Pagannija uopste... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 5, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Kkoliko sam ja cuo dobar MZ 250 je mnogo bolji od MZ-a 251. Dobar MZ je uvek dobar ;D A dobar 251 je bolji od dobrog 250 Salu na stranu, obe masine su dobre, jedini razlog zasto ja mislim da je 251 bolji je da je noviji npr uzmes '90, dok 250 '80 ima vec 28 godina!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7266 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 3080 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Samo obrati paznju, povedi nekog vrlo iskusnog, obavezno, posto su MZ/i koji se sada prodaju, posle 20 i vise godina upotrebe, obicno u prilicno jadnom stanju. Mnogi su ih koristili kao motor za obuku, tako da su dosta toga, loseg, pretrpeli. Kod njih obrati paznju na 3. brzinu, to je najcesce, pitanje je korpe kvacila, znam neke koji su je cak zavarili na radilicu, posto su unistili konus. Inace, ako nadjes dobar primerak, saltka voznja ti ne gine. Ja sam imao dve, jako kratko, meni je uvek srce bilo uz Jawu 350, staru, 6V, ali njih moras da znas da radis (stelujes) i da znas da ih vozis da bi izbegao neke od problema koje znaju da naprave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Januar 9, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam jawu,ali savetujem MZ,MZ,MZ,MZ i MZ.Za početak puna kapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 9, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan meni je mz 251 prvi veci i "ozbiljniji" motor.verujem da su svi poceli sa MZ-om ili javom,odlican je za pocetak,lak za odrzavanje...ma odlican za pocetak...preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...