Jump to content

Moto Zajednica

Nov u svetu skutera - potrebno par saveta.

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Dobar dan svima,

kao sto rekoh, od skoro sam vlasnik skutera pa bi mi znacilo par saveta posto vidim da je ovo definitivno pravo mesto.

Obzirom da skuter koristim vrlo "pasivno", pre jedno mesec dana sam od jednog klinca kupio Peda Timax 50, 2009 god za jako male pare.

Da skratim pricu, motor je redovno i kvalitetno servisiran sve dok nije dospeo u njegove ruke (sto je bilo prosle sezone) a onda katastrofa zakljucno sa Dvotaktolom.

Naravno, Dvotaktol sam ODMAH zamenio i sipao Motul Scooter Expert.

Ono sto me trenutno muci jeste sto je jako trom iz mesta. Kad krene ide kao vetar ali dok zavrti treba mu 2-3 sekunde. Sta bi to moglo da bude i kako da ga malo ozivim.

Takodje, dobrodosli ste sa svakim predlogom sta proveriti, zameniti itd... Ne interesuju me nikakvo tjuniranje, samo da mi motoric lepo radi i potraje.

Hvala unapred i pozdrav!

Inace, agregat je 1PE40QTMB, presao oko 9000km.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 31 postova

Preporucio bi ti da redovno menjas filter za vazduh, svecicu i tako to te stvari nisu skupe i ne bi trebao da stedis pare na njima (uzimaj malo kvalitetnije) a motor zbog njih cesto hoce da pravi probleme. :aha:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja