risttone 3 Napisano Jun 29, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SYM Symply 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Nikola iz Beograda. U Februaru ove godine sam kupio svoj prvi motor (skuter) SYM Symply 50 koji me za sada odlicno sluzi Nikad pre ovog skutera nisam vozio motor tako da se jos uvek navikavam na dva tocka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ-TOP 64 Napisano Jun 29, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zvezdara-Beograd Motocikl: KAWASAKI Z1000 GTR Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4276 Napisano Jun 30, 2013 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Nikola iz Beograda. U Februaru ove godine sam kupio svoj prvi motor (skuter) SYM Symply 50 koji me za sada odlicno sluzi Nikad pre ovog skutera nisam vozio motor tako da se jos uvek navikavam na dva tocka Dobro došao na 2 točka i 50 kubika su ravnopravna, sam sam isto prošao i moped i skuter. Da bi se što više navikao, moraš da učiš i da stalno imaš naumu šta možeš da očekuješ od vozača auta pošto i to voziš a kad sedneš za volan sada ćeš verovatno nešto drugojačije da teraš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
risttone 3 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SYM Symply 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Nikola iz Beograda. U Februaru ove godine sam kupio svoj prvi motor (skuter) SYM Symply 50 koji me za sada odlicno sluzi Nikad pre ovog skutera nisam vozio motor tako da se jos uvek navikavam na dva tocka Dobro došao na 2 točka i 50 kubika su ravnopravna, sam sam isto prošao i moped i skuter. Da bi se što više navikao, moraš da učiš i da stalno imaš naumu šta možeš da očekuješ od vozača auta pošto i to voziš a kad sedneš za volan sada ćeš verovatno nešto drugojačije da teraš. U pravu si djunta, sada kada sam za volanom mnogo vise obracam paznju na motorcikliste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...