Jump to content

Moto Zajednica

Honda mtx prenos

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: KTM LC4 690

Pozdrav svima,

Imao bih par pitanja u vezi Honde mtx 125cc.

Fabricki prenos lancanika je 15-53. E a kod mene je 15-45 sa tim prenosom bi trebao da ide ko lud na ravno.Ja sam sa 2-ojcom isao 110-115 na ravno,u brdo vuce,e sad sa tim prenosom bi trebalo da ide vise od 110 ipak je to 8 zuba manje. Hteo bih da stavim fabricki prenos sa 53 zuba i zanima me koliko bih izgubio na brzini,posto mene ne interesuje toliko brzina,vise me interesuje da motor vuce ali opet da sa tim prenosom ne izgubim mnogo da motor nece da predje posle 80km. Da li bi moglo sa tim prenosom da se napravi da ide100-110 da me ne ostavi neki skuter ili neki tomos 50cc u prasinu :P?

I da, koliko bi dobio na snazi sa tim prenosom ? Da li bi se dosta dobilo na vuci motora ? I dali vredi da radim to ? Ako imate jos neki savet kako bi mogo da odradim sve to a da motor ide 100-110 vi napisite.

S'postovanjem :)

Hvala u napred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vinyl rider, 824 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

I opet mi trubimo o kućnom vaspitanju na času algebre .

Bilo bi lepo da se kao i sav normalan svet (koji ovde virtuelno obitava) PRVO se predstaviš u prikladnoj temi , namenjenoj za to .

Nakon tople dobrodošlice čekaju te raznorazna pitanja i odgovori koji jedva čekaju da budu napisani i pročitani

Tema za predstavljanje http://forum.bjbiker...ljanje-clanova/

A evo ti odgovor na tvoje pitanje , mada bilo je ovde PUUUUno reči o tome , da si maaalko guglao ili koristio SEARCH našao bi upravo ovo http://www.gearingcommander.com/

Eto, mene nije mrzelo pa nemoj ni tebe da sledeći put mrzi , otvaramo duplirane teme za DŽ .

Prijateljski pozdrav :moto3:

• Svrati ponekad, 483 postova
  • Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style

Mozes postaviti proporciju i tacno izracunati koliko ce ici npr. 48 : 110= 56 : x , to ti je nekih 15-tak posto. Medjutim dzaba budzenje prenosa ako motor nema konjice. Pozz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja