CrniGromUe 0 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 2 postova Motocikl: Sprint MaxX 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi,iz uzica sam,pre 4 godine sam uzeo sprint maxx u cacku,extra je,iako je kinez,isao je extra,nikad me nije ostavio na putu,odrzavao sam ga ja sam,doduse odradio sam 2 servisa u cacku,pre 7 dana,motor je poceo lose da vuce kad se zagreje,ne moze mene samog da izvuce uz veliku uzbrdicu(jedva se sam izvuce)..kad je hladan ide kao obicno,i posle nekog vremena mi je stao,cuo se zvuk u deklu slican trimeru kad okrece strunu,i nije hteo da ide,ugasio se jednostavno,posle sam ga upalio ponovo,upalio extra,ali me vuce pod punim gasom jedva 15km/h,ako moze neko da mi pomogne,da mi objasni sta je u pitanju,dosad sam ga rasklapao,kais kao nov,treba da premerim kompresiju danas da vidim da li je karika u pitanju,ako moze neko da mi pojasni samo sta moze biti...hvala unapred i pozz svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...