kosooki 1317 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Vi iz eu ste precivilozovani za ovdasnji saobracaj. Ovde se tehnike prezivljavanja u saobracaju uce od malih nogu i prenose se sa kolena na koleno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ko coper zove penzos makinom nije zasluzio da ga vozi. To se vozi jer volis i jer si oduvek voleo, a ne jer je doslo vreme Šta li je zaslužio onaj koji hondu shadow zove čoperom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jun 29, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svi pricate o potrosnji pri vecim brzinama. Ja ne znam motor kome 200 nije maksimalna da trosi nesto mnogo pri toj brzini. Pored mojih motora potpuno podrzavam kazne jer je to jedini nacin na koji moze da se kontrolise srednja i niza klasa u nasoj drzavi. Za bogatase ne postoje kazne. Ono sto mene brine je povecana putarina. Sigurno ce biti probni period kao za kamere po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Jun 29, 2013 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Ti to radis u vladi Srbije? http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/390770/Djuric-Nasilnicko-povecanje-putarine-od-1-jula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Vi iz eu ste precivilozovani za ovdasnji saobracaj. Ovde se tehnike prezivljavanja u saobracaju uce od malih nogu i prenose se sa kolena na koleno ma da vidim kako se te tehnike uče.....statistika u crnoj hronici je zajebana stvar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jun 29, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ti to radis u vladi Srbije? http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/390770/Djuric-Nasilnicko-povecanje-putarine-od-1-jula Ne. Da radim tamo prodao bih motore i sve pare bih dao na eksploziv da sprovedem Fight Club operation Chaos u delo Zasto pitas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Jun 29, 2013 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Salim se, kako si napisao da nam jos samo fali da dignu putarinu, okrenem BLIC sajt i vidim pomenuti link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ma da vidim kako se te tehnike uče.....statistika u crnoj hronici je zajebana stvar O tome ti pricam, mozes misliti kakva bi bila statistika da nije tih tehnika . Salim se, sa aspekta bezbednosti generalno je dobro to kako se kod vas i severozapadnije vozi, ali ovo je ovde iskompleksirani divlji zapad, pomesan sa temperamentnom krvlju i podmitljivim selektivno dejstvujucim predstavnicima zakona, tako da je ovo sto vidis rezultat takve papazjanije, kojoj smo se mi prilagodili i na koju smo navikli i u kojoj fala bogu prilicno dobro funkcinosiemo. E sad, ko dodje sa zapada, gde je za nase pojmove dosadno pedantan saobracaj, taj neko ne veruje svojim ocima sta vidi i trudi se da spase zivu glavu i sto pre napusti granice. sta bi rekao za ovo tek Ali i ovde, ma koliko tesko za poverovati, niko glavu nije izgubio. Narod tamo prosto izevoluirao jos 2 para ociju i snalazi se u ovako haoticnom saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jun 29, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Salim se, kako si napisao da nam jos samo fali da dignu putarinu, okrenem BLIC sajt i vidim pomenuti link Jbg ja sam to cuo jos pre par dana. Iskreno ne znam od koga ali tako stvari stoje. Mozda je sada trenutak da razmislimo o nekoj akciji da ih primoramo da ukinu putarine za motore. Ranije nismo uspeli da se dogovorimo, mozda su se razmisljanja promenila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fiuman 41 Napisano Jun 29, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan ma da vidim kako se te tehnike uče.....statistika u crnoj hronici je zajebana stvar O tome ti pricam, mozes misliti kakva bi bila statistika da nije tih tehnika . Salim se, sa aspekta bezbednosti generalno je dobro to kako se kod vas i severozapadnije vozi, ali ovo je ovde iskompleksirani divlji zapad, pomesan sa temperamentnom krvlju i podmitljivim selektivno dejstvujucim predstavnicima zakona, tako da je ovo sto vidis rezultat takve papazjanije, kojoj smo se mi prilagodili i na koju smo navikli i u kojoj fala bogu prilicno dobro funkcinosiemo. E sad, ko dodje sa zapada, gde je za nase pojmove dosadno pedantan saobracaj, taj neko ne veruje svojim ocima sta vidi i trudi se da spase zivu glavu i sto pre napusti granice. sta bi rekao za ovo tek Ali i ovde, ma koliko tesko za poverovati, niko glavu nije izgubio. Narod tamo prosto izevoluirao jos 2 para ociju i snalazi se u ovako haoticnom saobracaju. Nisam provalio dali vezuju pojas u kolima, ali niko ne nosi kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevaGaleb 76 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno? kacigu ? Uozbilji se ovde se radi o fantasticnom istoku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...