boki45 7 Napisano Jun 21, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sledeci: Kad pritisnem kocnicu umesto stopaljke slabo se ukljuce svi zmigavci,a kad dam zmigavac radi i zmigavac i pozicija nazad sa svetlom za tablicu.Kad su ukljucena svetla,kad pritisnem kocnicu ugasi se pozicija pozadi a ukljuce slabo zmigavci dok farovi i dalje normalno rade...Nista mi nije jasno! Sumnjam na masu da je negde slaba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jun 21, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan A na cemu prijatelju???Motoru,traktoru,kombajnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 21, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sledeci: Kad pritisnem kocnicu umesto stopaljke slabo se ukljuce svi zmigavci,a kad dam zmigavac radi i zmigavac i pozicija nazad sa svetlom za tablicu.Kad su ukljucena svetla,kad pritisnem kocnicu ugasi se pozicija pozadi a ukljuce slabo zmigavci dok farovi i dalje normalno rade...Nista mi nije jasno! Sumnjam na masu da je negde slaba. Dobro sumnjas, pa kreni od mase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bombina Miljenkooo... Masa 99%, proveri prvo pozadi odakle dobuja i kakva je, dal je tu negde umaseno na krilu, na ramu ili dolazi i minus zica sa ostalim zicama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Jun 21, 2013 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan orlovicu lepo pise u naslovu teme .... Baotian Rocky @boki45 problem ti je u masi ( - pol ), negde je slaba veza ( akumulator, sasija, dzek... samo treba pronaci ) kreni od akumulatora i nacices problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan nije sigurno na akumulatoru jer onda ne bi verglao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki45 7 Napisano Jun 21, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam i pogledao na akumulatoru iako motor normalno pali nadajuci se da je tu i pored toga sto nema logike.Mrzi me da na ovih 40+ stepeni rasklapam svu plastiku i trazim gde je prekid,ali cu izgleda ipak morati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan prvo proveri i zadnjem svetlu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki45 7 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Braca Kinezi kad ga naprave i kad prodje neko vreme to onda izgleda ovako: :staa: :gaa: Iz jedne zice za masu polaze cetiri do kraja repa i vremenom je oksidovalo zbog loseg samog spoja ali i kvaliteta samih zica koji je katastrofalan!! :( Zbog loseg kvaliteta, zice su toliko bile krute da sam 10cm skratio zicu pokusavajuci da joj skinem izolaciju a zicice su mi pucale pod rukom. Na kraju mi je pukao film, sve povadio i stavio nove zice... Sad sve normalno sljaka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...