Jump to content

Moto Zajednica

Poludela svetla :O

Recommended Posts

• U prolazu, 20 postova

Problem je sledeci:

Kad pritisnem kocnicu umesto stopaljke slabo se ukljuce svi zmigavci,a kad dam zmigavac radi i zmigavac i pozicija nazad sa svetlom za tablicu.Kad su ukljucena svetla,kad pritisnem kocnicu ugasi se pozicija pozadi a ukljuce slabo zmigavci dok farovi i dalje normalno rade...Nista mi nije jasno!:( Sumnjam na masu da je negde slaba.:stabre:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Problem je sledeci:

Kad pritisnem kocnicu umesto stopaljke slabo se ukljuce svi zmigavci,a kad dam zmigavac radi i zmigavac i pozicija nazad sa svetlom za tablicu.Kad su ukljucena svetla,kad pritisnem kocnicu ugasi se pozicija pozadi a ukljuce slabo zmigavci dok farovi i dalje normalno rade...Nista mi nije jasno!:( Sumnjam na masu da je negde slaba.:stabre:

Dobro sumnjas, pa kreni od mase. ;)

• Drug član, 1710 postova

Bombina Miljenkooo... Masa 99%, proveri prvo pozadi odakle dobuja i kakva je, dal je tu negde umaseno na krilu, na ramu ili dolazi i minus zica sa ostalim zicama...

• Integrisan, 9305 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

orlovicu lepo pise u naslovu teme .... Baotian Rocky 0namigivanje.gif

@boki45

problem ti je u masi ( - pol ), negde je slaba veza ( akumulator, sasija, dzek... samo treba pronaci ) kreni od akumulatora i nacices problem.

• U prolazu, 20 postova

Prvo sam i pogledao na akumulatoru iako motor normalno pali nadajuci se da je tu i pored toga sto nema logike.Mrzi me da na ovih 40+ stepeni rasklapam svu plastiku i trazim gde je prekid,ali cu izgleda ipak morati...rat2.gif

• U prolazu, 20 postova

Braca Kinezi kad ga naprave i kad prodje neko vreme to onda izgleda ovako: :staa::staa:

xnmt.jpg

:gaa::gaa:

i90d.jpg

Iz jedne zice za masu polaze cetiri do kraja repa i vremenom je oksidovalo zbog loseg samog spoja ali i kvaliteta samih zica koji je katastrofalan!! :(:( :(

Zbog loseg kvaliteta, zice su toliko bile krute da sam 10cm skratio zicu pokusavajuci da joj skinem izolaciju a zicice su mi pucale pod rukom. Na kraju mi je pukao film, sve povadio i stavio nove zice...

t9mj.jpg

Sad sve normalno sljaka. :moto3::jee3:

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja