Marko_128 36 Napisano Jun 20, 2013 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc stavih nov akumulator. Upalio, provozao malo, sve ok. Jutros palim na kurblu, nece. Znoj kipti sa mene. Da zaverglam na dugme, nista. Kada dam kontakt nema stop svetla, svetla, sirene, migavaca, sto inace treba da radi. Akumulator daje 12 V kada je skuter ugasen. Sta da radim? Gde da gledam? Da li je moguce da akumulator daje prividno 12 V jer je nov? Mozda je negde pao plus na masu i ispraznio ga u toku noci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Proveri osigurac kod akumulatora,ako nemas nista kad das kontakt to bi trebalo da on zeza Da ti je prespojio plus na masu preko noci ne bi imao sad skuter vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_128 36 Napisano Jun 20, 2013 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan He Oba osiguraca ispravna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Jun 20, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Jel si siguran da si proverio glavni osigurac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_128 36 Napisano Jun 20, 2013 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran.. Ovako, skut je stajao vise od godinu dana jer je otisla bregasta. Oteran kod majstora, stavljena nova bregasta, ventili, rolnice.. Akumulator crkao skroz. Majstor mi kaze da tesko pali cak i na kurblu jer je akumulator slab. Spojen na veliki akumulator, upalio i ja ga oterao. Usput sam primetio da sirena jedva radi i da migavci zakrce nekako i posle par sekundi samo sijaju, ne blinkaju. Svetla su radila normalno dok je upaljen. Sinoc stavio nov akumulator, zaverglao, upalio, sve radi. Sirena, migavci. Jutros ista prica kao sa starim akumulatorom stim sto lako pali na kurblu. Gde se nalazi glavni osigurac? Kod akumulatora ima dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ta dva su glavna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_128 36 Napisano Jun 21, 2013 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od ta dva je gubio kontakt. Stavio sam novi i utegao leziste. Hvala na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Jun 21, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...