Jump to content

Moto Zajednica

Nema kontakt

Recommended Posts

• U prolazu, 56 postova

Sinoc stavih nov akumulator. Upalio, provozao malo, sve ok. Jutros palim na kurblu, nece. Znoj kipti sa mene. Da zaverglam na dugme, nista. Kada dam kontakt nema stop svetla, svetla, sirene, migavaca, sto inace treba da radi. Akumulator daje 12 V kada je skuter ugasen. Sta da radim? Gde da gledam? Da li je moguce da akumulator daje prividno 12 V jer je nov? Mozda je negde pao plus na masu i ispraznio ga u toku noci?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 241 postova
  • Motocikl: Honda Cbr 900 RR

Proveri osigurac kod akumulatora,ako nemas nista kad das kontakt to bi trebalo da on zeza ;)

Da ti je prespojio plus na masu preko noci ne bi imao sad skuter vise 1jee1.gif

• U prolazu, 56 postova

Nisam siguran.. Ovako, skut je stajao vise od godinu dana jer je otisla bregasta. Oteran kod majstora, stavljena nova bregasta, ventili, rolnice.. Akumulator crkao skroz. Majstor mi kaze da tesko pali cak i na kurblu jer je akumulator slab. Spojen na veliki akumulator, upalio i ja ga oterao. Usput sam primetio da sirena jedva radi i da migavci zakrce nekako i posle par sekundi samo sijaju, ne blinkaju. Svetla su radila normalno dok je upaljen. Sinoc stavio nov akumulator, zaverglao, upalio, sve radi. Sirena, migavci. Jutros ista prica kao sa starim akumulatorom stim sto lako pali na kurblu. :neznam:

Gde se nalazi glavni osigurac? Kod akumulatora ima dva.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja