vacr0 293 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan *** Prodajem Japansku brendiranu flip up kacigu SHOEI "MULTITEC" u mat crnoj boji. *** Velicina kacige je L (odgovara obimu glave 59-60cm), teska je svega 1.48 kilograma (1480 grama). *** Ima otvore za ventilaciju ispod i iznad vizira. Unutrasnja postava je vadiva, a vizir se menja u roku od 10 sekundi. Mogu da se skidaju "cheek pads" ili ti sundjeri za obraz i ispod toga se nalazi mesto za ugradnju bluetooth-a (komunikacije) *** Nema integrisani vizir (naocare) jer se uz nju dobija zatamljeni vizir koji je nov, a samo on kosta 103 eura (nije koriscen ni jednom). *** Uz kacigu se dobija i antifog vizir, dodatni kozni okovratnik i stinik od vetra koji se postavlja ispod brade. Jos se uz kacigu dobija user manual, dodatna dokumentacija za kacigu, dve nalepnice i vrecica. *** Inace je jedna od najtisih flip up kaciga i cak pri brzinama od 300 km/h je necujna (tako pise, nisam probao). Unutrasnja postava je kao nova, i kaciga je iskljucivo nosena sa fantomkom. Ima par sitnih ogrebotinica od normalne upotrebe i nije ispustana iz ruke (padala). *** Kaciga jos uvek mirise na novo, a u kuci se ne pusi tako da ne smrdi na dim. Cena nove kacige je 440 eura u Luisu, a ja je prodajem za 200 eura fixno. Onaj ko kupi, nece se pokajati jer je kaciga inzvaredna u to mogu garantovati, a i ostali koji poznaju SHOEI kacige znaju o kakvom je kvalitetu rec i da ne treba puno pisati o tome. ---------------------------------------------------------------------------------- - Kacigu mogu poslati bilo gde kurirskom sluzbom u Srbiji, a moze se i pre kupovine probati i licno preuzeti u Zrenjaninu. - Mozete me dobiti na broj 065/625-85-53 Ivan ! Ovde se jos detaljni moze procitati o njoj na louis-ovom sajtu: http://www.louis.de/_2058ccd3d8079fd8786eb7b5694bb31ad0/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=204428 A ovde se detaljni moze pogledati: Par slikica: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Msm nemo' se ljutis ali u Louisu kaciga kosta 229! Meni stigla pre mesec dana. Jeste toliko kostala! Bila je na "poslednjoj sansi" Sve sto si napisao je tacno,mana : Nema integrisani tamni vizir! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne ljutim se, ali ako bolje pogledas, u louisu kosta na last chance 229 eura ali u brojevima XXS i XS, a ne verujem da vecina tako nesto nosi (treba pogledati onu precrtanu cenu). Bila je novogodisnja akcija, a cena je bila 300 i neki evric, ne secam se. Brzo je rasprodata sto ukazuje na to da se radi o odlicnoj kacigi! Ako bolje pogledate slike, na viziru se vidi koliko je kotala (449 eura). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U louisu kosta na last chance 229 eura ali u brojevima XXS i XS, a ne verujem da vecina tako nesto nosi. Moja velicina L! Samo sam uzeo crnu lak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan U louisu kosta na last chance 229 eura ali u brojevima XXS i XS, a ne verujem da vecina tako nesto nosi. Moja velicina L! Samo sam uzeo crnu lak! Ok, bilo nekada, ali vise nema te velicine u prodaji za te novce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Jun 20, 2013 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan U louisu kosta na last chance 229 eura ali u brojevima XXS i XS, a ne verujem da vecina tako nesto nosi. Moja velicina L! Samo sam uzeo crnu lak! Ok, bilo nekada, ali vise nema te velicine u prodaji za te novce. Jeste, bila je 229 EUR u Louisu i ta cena je vazila nedelju dana. Ja kupio Sada je 299 EUR i ima je u svim velicinama: http://www.louis.de/_203054400684e5d3c3ba46ba73e00224a7/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=216991 Ima i zatamnjenih vizira koji kostaju 50 EUR http://www.louis.de/_203054400684e5d3c3ba46ba73e00224a7/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=20015173&anzeige=0&ADTRACTIONSLOT=detail_kontext Inace ODLICNA kaciga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8708 Napisano Jun 20, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan zatamljeni vizir koji je nov, a samo on kosta 103 eura (nije koriscen ni jednom). Cena nove kacige je 440 eura u Luisu, a ja je prodajem za 280 eura. Sada je 299 EUR i ima je u svim velicinama: Ima i zatamnjenih vizira koji kostaju 50 EUR jbga... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima i zatamnjenih vizira koji kostaju 50 EUR http://www.louis.de/_203054400684e5d3c3ba46ba73e00224a7/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=20015173&anzeige=0&ADTRACTIONSLOT=detail_kontext Inace ODLICNA kaciga Da to su zatamljeni viziri od 50 eura koji ne moze da se poredi sa ovim jer je ovaj specijalni vizir sa "progressive tint fading from smoke to clear" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan zatamljeni vizir koji je nov, a samo on kosta 103 eura (nije koriscen ni jednom). Cena nove kacige je 440 eura u Luisu, a ja je prodajem za 280 eura. Sada je 299 EUR i ima je u svim velicinama: Ima i zatamnjenih vizira koji kostaju 50 EUR jbga... Jeste, ali je to louis edition, malo je drugacija i teza od originalne i ne dobija se sva ova prateca oprema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Jun 20, 2013 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si... taj vizir je 60 EUR: http://www.louis.de/_105ee7c28d0bc342c127dc9ce15fdebc2c/index.php?topic=artnr&artnr=20015177 A sto se opreme tice, dobija se sve sto si ti naveo Sto se specijalne edicije tice, samo je razlika u nalepnici sa zadnje strane kacige. E da... unutrasnjost NE MOZE da se vadi i pere... samo dodaci za obraze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si... taj vizir je 60 EUR: http://www.louis.de/_105ee7c28d0bc342c127dc9ce15fdebc2c/index.php?topic=artnr&artnr=20015177 A sto se opreme tice, dobija se sve sto si ti naveo Sto se specijalne edicije tice, samo je razlika u nalepnici sa zadnje strane kacige. E da... unutrasnjost NE MOZE da se vadi i pere... samo dodaci za obraze Ok, ako je tako, ja cu spustiti cenu na 200 eura fixno. Svi koji je imate, znate kakva je kaciga i da vredi te novce i da se potencionalni kupac nece razocarati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Jun 20, 2013 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno, a potencionalne kupce bih zamolio bez zamena, samo evrici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jun 22, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Malo je izguljena za te pare... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kazes malo je izgrebana od normalne upotrebe sto sam i naveo u opisu. Oderotine nisu duboke vec povrsinke. Mnogo se lakse primete ogrebotinice na mat boji nego na lakiranoj kacigi sto moze svako da kaze. Kaciga nije nova vec je polovna. To moze lako da se sredi, ili nekim markerom ili otici kod farbara i uzeti mat boju. Znam da bi kupac sto jeftinije da prodje, ali isto tako znam da bi i prodavac da zaradi, sto je i logicno. Ja kacigu ne mogu pokloniti, a za ove pare tesko da ce se naci polovna u novom stanju. Garantujem da je jedna od najboljih flip up kaciga i da se nalazi u kategoriji schuberth-a i bmw-ovih kaciga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga prodata, moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...