Muzljanac 1 Napisano Jun 19, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha xt 125x Prijavi odgovor kao problematičan Evo otvorio sam temu o ovom motoru posto sam ga video na internetu a zanima me koji je proizvodjac i kakav je motor ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan То је један симпатичан КОРЕЈСКИ мотоцикл... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Muzljanac 1 Napisano Jun 19, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha xt 125x Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o kvalitetu???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Muzljanac 1 Napisano Jun 19, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha xt 125x Prijavi odgovor kao problematičan da li moze nesto vise o ovom motoru??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TinTin 4 Napisano Jun 19, 2013 U prolazu, 15 postova Motocikl: Hyosung GT650R Prijavi odgovor kao problematičan pa tesko da ima nekog na forumu ko ga vozi, posto mi se cini da je to revizija motora... prosli rx je imao manju zadnju gumu, vecu prednju, a na ovom su 17" oba. No, sto se tice Hyosunga, marka je dosta popularna u americi i australiji, i kao sto je vec receno nije kinez nego korejac! Razlika je, sto geografski sto po kvalitetu! moj cale npr smeka da uzme novog, na rate naravno, treba mu za pecanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Muzljanac 1 Napisano Jun 19, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha xt 125x Prijavi odgovor kao problematičan pa tesko da ima nekog na forumu ko ga vozi, posto mi se cini da je to revizija motora... prosli rx je imao manju zadnju gumu, vecu prednju, a na ovom su 17" oba. No, sto se tice Hyosunga, marka je dosta popularna u americi i australiji, i kao sto je vec receno nije kinez nego korejac! Razlika je, sto geografski sto po kvalitetu! moj cale npr smeka da uzme novog, na rate naravno, treba mu za pecanje! ja sam nasao u Vmoto mislim da je bg za 1800e nov sa DOCH agregatom 11kw 15ks 4 ventila.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TinTin 4 Napisano Jun 19, 2013 U prolazu, 15 postova Motocikl: Hyosung GT650R Prijavi odgovor kao problematičan pa da, to i jeste jedini uvoznik u srbiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Muzljanac 1 Napisano Jun 20, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha xt 125x Prijavi odgovor kao problematičan a kako je za delove da li se mogu naci kod nas????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Muzljanac 1 Napisano Jul 9, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha xt 125x Prijavi odgovor kao problematičan kakva je dostupnost delovima kod nas,i kolika je razlika u poredjenju na sprint pulsera 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Jul 9, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan kakva je dostupnost delovima kod nas,i kolika je razlika u poredjenju na sprint pulsera 125 За доступност делова питај члана форума ''Archi'' он је запослен у V-Moto. http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/16970-archi/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Muzljanac 1 Napisano Jul 18, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha xt 125x Prijavi odgovor kao problematičan kolika je max brzina hyosung rx 125 SM koji ima 15 ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...