B.S 37 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko vozio sa ovim rancima, kako vam se chine?. Danas sam bio da pogledam, svidja mi se ceo taj fazon, zastite i ranca. ima milion dodataka torbica itd, ipak deo koji me je naterao da malo razmislim je raspored unutra. 25l je zapremina ali je podeljena nekom precagom koja stvara jos jedan deo za laptop. Tako se dobija jako malo prostora unutra, tj malo korisnog prostora osim ako ne cimate laptop sa sobom, sto kod mene nije slucaj.... Kako se vama chini? P.S Drugar je preko kupio Kriega,prezadovoljan je, da li zna neko gde bi mogao ovde da nadjem njihovu opremu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Koristim Kriega torbe US-5, US-10 i US-20. Vrhunski komadi opreme. O rancima sam samo čitao na Advrideru, hvale ih. Torbe sam naručio sa www.fc-moto.de. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Jun 19, 2013 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan aj neku sličicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je r25, ranac, na njega mogu da se kace ove torbe koje Nidza ima, pored toga mogu da idu na rezervoar ili rep... http://pirateslair.n...a800comparo.jpg http://www.aerostich...led/9062ali.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan aj neku sličicu Ako si od mene tražio sličice: To su US-20 i US-10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Jun 20, 2013 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ekstra ima li kod nas negde da se kupi ili samo poručivanje. Koliko sam shvatio i ranci mogu da se povežu na rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam našao kod nas, možda ih neko sada drži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ekstra ima li kod nas negde da se kupi ili samo poručivanje. Koliko sam shvatio i ranci mogu da se povežu na rezervoar. Mislim da ove US torbe mogu i na rezervoar kao i da se kace pozadi i na ranac. Ima dodatak da se uzme za rezervoar da bi se kacile... Sto se tice ovih R ranaca mislim da ne mogu na Rezervoar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Jun 21, 2013 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko sazna gde može kod nas da se vidi neka javi. Voleo bi da je vidim na rezervoaru kao ranac izgleda vrh ako je iole blizu kao tank pazario bi. Momci saka čast na odabiru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja cu ih narucim kad se vratim sa odmora pa mozes da svratis da ih vidis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Jun 24, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan @ B.S - Ja koristim Kriega US-20 tailpack koji je dovoljan za "3" dana putovanja, ali uvijek mozes dodati/zakaciti US-30 ili US-10 (x2) ako ti je potrebno vise mjesta za stvari. Ne znam dimenzije tvog laptopa ali vjerujem da bi US-30 bilo sasvim ok. @ Boban EN [/url]- Sto se rezervoara tice, kao sto je B.S rekao, moras kupiti poseban dodatak i onda mozes zakaciti US-20, US-10 ili US-5 torbe. Btw, pojedini su se pozalili da im je US-20 torba izgrebala rezervoar jer dodatak nije dovoljno sirok. Ovdje mozes vidjeti kako izgledaju gore navedene torbe kad se zakace na rezervoar: http://www.kriega.com/tank/ ili preko google images. Jedni "nedostatak" ukoliko planiras koristiti Kriega torbe kao tank bank je da naspram standardnih tank bags Kriega torbe nemaju (proziran) dzep za mapu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan definitivno uzimam kriegu, boblbee iako meni dobro izgleda i dobar je protektor,ispostavlja se lose funkcionalan osim za laptop i neka dokumenta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Jun 24, 2013 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja cu ih narucim kad se vratim sa odmora pa mozes da svratis da ih vidis... to svakako hoću da vidim kako izgleda live Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Jun 24, 2013 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan @ Phantom UK, proziran mi i nije toliko bitan, A jel za kačenje jednog na drugi ide poseban dodatak ili mogu međusobno da se povežu. I da li ste probali i ove dry ili samo obične Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da za kacenje jedni za druge ne treba nista posebno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Jun 25, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Dry Kriega torbe se mogu medjusobno povezati bez posebnih dodatka. Svaka dry torba ima cetri trake koje se zakace za ram sjedala i 4 trake sa metalnim kukicama koje povezuju torbu i sjedalo ili se zakace za usivene omce od druge dry torbe . Dry torbu mozes dodati na vrh ili sa strane dry torbe koju koristis kao bazu. Na trzistu postoje 2 generacije Kreiga proizvoda ali mislim da se obe svode na isti princip povezivanja. Vjerovatno bi mogao zakaciti obicnu torbu uz pomoc dodatnih bungee straps i osigurati sa mrezom, ali to mi zvuci & vjerovatno izgleda, nesigurno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Jun 25, 2013 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dry Kriega torbe se mogu medjusobno povezati bez posebnih dodatka. Svaka dry torba ima cetri trake koje se zakace za ram sjedala i 4 trake sa metalnim kukicama koje povezuju torbu i sjedalo ili se zakace za usivene omce od druge dry torbe . Dry torbu mozes dodati na vrh ili sa strane dry torbe koju koristis kao bazu. Na trzistu postoje 2 generacije Kreiga proizvoda ali mislim da se obe svode na isti princip povezivanja. Vjerovatno bi mogao zakaciti obicnu torbu uz pomoc dodatnih bungee straps i osigurati sa mrezom, ali to mi zvuci & vjerovatno izgleda, nesigurno. Hvala ti ovo si tako lepo opisala da postoji knjiga utisaka predložio bi te za glavnog distributera za balkan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Jun 26, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha, hvala Slobodno se javi ako su ti potrebne dodatne info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...