malitomic 1910 Napisano Jun 18, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Drugar me zamolio da postavim oglas. U pitanju su fabricki auspusi od KTM-a, koliko se ja secam bili su na njegovom SM lc4 Prestige pa zamenjeni Akrapima. Prodaje ih u paru, cena 120 evra. Ako sta treba ja sam tu, njega mozete dobiti na tel/0637728113, Mikac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1910 Napisano Jun 23, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga zaista zanimaju auspusi mislim da moze da se dobije lep popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1910 Napisano Jul 1, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan ajde,ajde nisam se salio za popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1910 Napisano Jul 5, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo popust par 100 evra, a moze i raspar, 60 po komadu(ako ode jedan ja uzimam drugi) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1910 Napisano Jul 14, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan kako bi se to culo na dr 650 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1910 Napisano Jul 14, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam, nisu otvarani. Ako bi bas hteo da bude glasan pretpostavljam da bi trebalo da se otvore. Jel tvoj motor ima 1 ili 2 topa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam, nisu otvarani. Ako bi bas hteo da bude glasan pretpostavljam da bi trebalo da se otvore. Jel tvoj motor ima 1 ili 2 topa imao je dva sada ima jedan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1910 Napisano Jul 14, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ok, pitam zato jer su predvidjeni za enduro masinu sa dva topa. Jedan bi mogao da ide na manje kubikaze tipa skuter, manji enduro ili moj VT Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1910 Napisano Jul 18, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...