Lukac 1341 Napisano Jun 16, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj VFR800 god 1998 ,prva registracija u Svajcarskoj 99,ja licno kupio i uvezao u maju prosle god od prvog i jedinog vlasnika (55god ) pa je motor svo vreme bio ustrojen na 50ks,presao pravih 54000km registrovan do juna 2014. Radovi i prepravke : Boban sediste, stavljen standardni volan, touring vetrobran (imam i standardni),uticnica, progresivne opruge,regler od R1-stavljen nov u Svici, dve nove gume i akumulator u garanciji, sad promenjeno-nov lanac i lancanici, lamele i opruge (bile fabricke,gle cuda), iridijum svecice, normalno ulje filter i nov filter za vazduh.Ugradjeni nosaci za tri kofera, stavljena zadnja felna od rc30 (meni se svidjalo a imam i standardnu i prefarbane felne u antracit sivo-braon,ugradjen NOV gianelli izduv sa DB kilerom placen 270e,ugradjena pozicija u zmigavce. Cena sa drugim bocnim nosacima (imam nove ) je 3150e. Evo interesantnog podatka pre par dana je prodat motor kao moj ista boja i godiste,neregisrovan bez icega za 2600e ,no comment.Moze PP ili 064 9760896, a moze i 0118484211 za one koji nemaju kredita. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 16, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorin mnogo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Jun 17, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Moguca zamena za skuplji custom cruiser uz moju doplatu u istom stanju kao moj motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Jun 19, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja i zamena aktuelni do mog odlaska na odmor posle pun gas, a mobile home jednog dana! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Jun 22, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Molim samo realne ponude (imao par smesnih i nerealnih zamena) budite malo ozbiljni ljudi. Inace meni skuplji custom u zivotu ne treba vec imam plateznu musteriju za isti ja i dalje skupljam suvarak za mobile home!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 23, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ajd da pitam; imam kombinaciju da menjam moga SV-a za jednog VFR-a, uz malu doplatu sa moje strane, i sad me malo uplašilo ovo što sam pročito. konkretno mislim na deo gde kažeš da si mu promenio lamele i te opruge.., a još motor uštrojen na 50ks. ovaj što merkam nije kastriran, malo je više prešo, pa se sad pitam u vezi tih lamela.., jesi li ti to promenio preventivno, jer se tako radi na tih 50k km, ili je motor trpeo vozača pa je vozač bio jači, ili da ja ne brinem oko tih lamela? a motor mi se mnogo sviđa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Jun 24, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Nisam morao da menjam lamele jos ali ti znas mene ludaka volim da sve bude novo.Na motoru je bio fabricki set lamela i opruga i mislim da je sasvim normalno na 50-tak hiljada zameniti i staviti nove , bitnije je da korpa nema lufta a sa jacim novim oprugama dobijes "konkretnije" ,direktnije kvacilo,pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Jun 29, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno jos izvesno vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Jul 1, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan VFR otisao u Nis,puno voznje i bezbednih kilometara novom vlasniku, molim zakljucajte temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...