Banebaki97 0 Napisano Jun 11, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima ovog foruma...Imam jedno pitanje...Posto sam ljubitelj dvotockasa kao i moj otac...Zanima me koji od ova dva motora je bolji...Rkv 125 Mi se mnogo svidja ali ne znam nista o njemu,kako radi,kako ide,kvarovi itd...Za Speed 125 znam dosta toga jer imam 2,3 druga koji poseduju taj motor...Ali mi se i ne svidja mnogo...Pa me interesuje sta vi mislite koji motor je bolji i po cemu...Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Speed je siguran izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Banebaki97 0 Napisano Jun 12, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta se vise isplati...Polovan speed ili nov...Zanima me zato sto ima dosta njih koji prodaju po gradu i prodaju ih za 600 eura i na gore u extra stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da sam mogao naravno da bih kupio nov, ALI, svi ovi polovni su prelezali te " decije bolesti " tako da ako uzmes polovnog nemas brige nece da te boli glava a i dosta ce ti novaca ostati u dzepu. U svakom slucaju ti odlucujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Banebaki97 0 Napisano Jun 12, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja da sam mogao naravno da bih kupio nov, ALI, svi ovi polovni su prelezali te " decije bolesti " tako da ako uzmes polovnog nemas brige nece da te boli glava a i dosta ce ti novaca ostati u dzepu. U svakom slucaju ti odlucujes. Meni je nekako sigurnije da kupim nov...Kum mi je automehanicar ima motor,drugi kum se bavi autoelektrikom...Otac isto ima motor i bavi se dijagnostikom i tako to...Ja ucim za autoelektricara Pre bih kupio nov... EDIT: Takodje me zanima da li se na keeway-u moze staviti sira guma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio u ZR, i tako ja prolazim, kisa pada a jedan crveni keeway stoji na kisi ispred zgrade pored " javnog wc-a".A sigurno sam ga vidjao tu vec jedno tri godine a mislim da je 125cc.I tako ja svaki put kada prolazim gledam ga i divim mu se, ne sto je keeway nego sto je kineski motor kojeg napadaju razni vremenski uslovi i ne mogu mu nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 12, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Да ја бирам, између та два, одабрао бих РКВ-а, јер је новији модел (верујем и напреднији јер Кинези не стоје у месту) и има, по мом мишљењу, савременији мотор од оног на "Спиду" (први клон OHC "Сузукија", други OHV "Хонде"). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan RKV ima moderniji izgled i lesi je bar za mene...ali cisto sumnjam da se mortori razlikuju1 imao sam speeda i za njega samo reci hvale,dosta je pouzdan i ne kvari se1sad na tebi je da oslucis sta ti se vise svidja i sta god izabrao neces pogresiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Banebaki97 0 Napisano Jun 12, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se zaljubio u RKV-a...Verovatno cu njega...Samo me zanima,ne vezano za ovu temu...Da li se na nekom motoru npr.Keeway speed,mogu staviti sire gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Jun 13, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Ja neznam ni jednog a nit drugog,ali sam imao skutera keeway-a od 125 kubika,i s tim hocu da ti kazem,da kupi si koji ti se vise svidja jer ces se bolje osecati s njim a nemoj se preterano zaljubljivati jer ces ga izrasti dosta brzo.125 kubika,pa ima i granica...ali dotlen stekni praksu i to obavezno se nauci na kacigu (ukopcanu).Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...