lord_oblivion 1393 Napisano Jun 12, 2013 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja se tuda vraćao i stvarno je odlično ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevaGaleb 76 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan Ala ste se raspisali... zaista moram pohvaliti zajednicu Svidja mi se ova ruta preko Slankamena a u povratku, gde skrenem skrenuo sam jos samo da nas vreme posluzi i bice ovo super vikend i naravno ako nas Dunav ne potopi @Lord gde si nabavio cb400 i kako te sluzi? motor je prelep ali ga nikada nisam video u oglasima Hvala svima na savetima, valjda ce da stignemo da obidjemo sve i da popijemo pice sa svima(nisam bio u NS-u sto godina ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 575 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan U povratku svratis u Indjiju... Bice pun grad motora... Moto skup je ovaj vikend u Indjiji i slobodan je ulaz za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Jun 12, 2013 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Stevo, uzeo sam je od Marka Đurovića sa foruma i prezadovoljan sam! Kratko je bila tad u oglasima, odmah mi zapala za oko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevaGaleb 76 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan Eh da, cisto da javim utiske Super je kiwi podneo put, cak je izvlacio i 60 na onoj uzbrdici na izlasku iz Sr. Karlovaca i to sa nas dvoje na motoru, ali ipak mislim da je slabasan za neka duza putovanja, prelazi se na nesto jace sledece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Mart 29, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam puno iskustva u voznji motora na otvorenom putu, a moram da prevezem motor iz NSa za Bg, pa htedoh da pitam da li je pametnije da idem na auto-put ili nekim starim, ali vec vidim odgovor u ovoj Mishketovoj trasi tako da cu definitivno krenuti tuda. Nije mi bitno da brzo stignem, nit da se izivljavam, samo da stignem citav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2839 Napisano Mart 29, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2738 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ja bih išao auto putem, sve ravno i samo lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Mart 29, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isprva mislio da idem auto-putem, jeste ravno i ima mnogo vise mesta da me obilaze automobili, ali opet, ima i mnogo vise saobracaja. Nisam pametan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2839 Napisano Mart 29, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2738 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kroz ova sela ćeš imati gomilu kreni - stani situacija, lošiji put. Po meni auto put je najsigurniji vozi lagano ima 3 trake tako da mogu da te obiđu a i ti njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikic1 0 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li ovo pogadja put do Novog Beograda preko Indjije, Stare i Nove Pazove, s obzirom da bih trebalo tuda sutra da krenem? U okviru II faze izgradnje Obilaznice oko Beograda – petlja „Batajnica“ zbog izvođenja radova na uklanjanju natputnjaka „Batajnica“ i izgradnje pristupnih saobraćajnica počev od 03.03.2014.g. (ponedeljak) došlo je do potpune obustave saobraćaja na pravcu Beograd – Novi Sad u oba smera u zoni natputnjaka „Batajnica“. ALTERNATIVNI PRAVCI ZA SVA VOZILA: - Obilaznica oko Beograda preko petlje „Dobanovci“ i petlje „Novi Banovci“ u smeru ka Novom Sadu odnosno Beogradu - Zemun - Batajnički drum - naselje Batajnica - petlja „Novi Banovci“ do uključenja na auto-put Beograd – Novi Sad. Navedeni alternativni pravci važe za saobraćaj u oba smera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 4, 2014 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ne pogadja te,ides direkt u centar Batajnice starim putem(Vojni put) i picis pravo ka Pazovi,desno ti ostaje put za to ukljucenje na autoput Bg-NS.Izmedju Stare i Nove P. put je dosta propao,Stara P - Indjija moze da prodje,Indjija - Banstol je prava pista,ali zato preko Banstola ce ti ispasti kamenje iz bubrega. Obratite paznju na pandure na toj trasi,pogotovo oko Indjije i na ulazu u StP. Sent from my RM-821_im_mea1_317 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3740 Napisano April 4, 2014 Malinar u pokusaju, 1753 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam puno iskustva u voznji motora na otvorenom putu, a moram da prevezem motor iz NSa za Bg, pa htedoh da pitam da li je pametnije da idem na auto-put ili nekim starim, ali vec vidim odgovor u ovoj Mishketovoj trasi tako da cu definitivno krenuti tuda. Nije mi bitno da brzo stignem, nit da se izivljavam, samo da stignem citav Auto-put ti je sigurniji, ako vec nemas puno iskustva, jedino ako dobro znas taj sporedni put, kreni njim. Po meni je voznja auto-putem ubedljivo najbezbednija, ali i najdosadnija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano April 5, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dotero ga na kraju auto-putem, sve proslo ok i bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...