marracc 1 Napisano Jun 6, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Zanima me da li su radjene kakve promjene na Loncinu 250, od 2009 pa do danas, vodeno hladjenje, model sa Apollo oriona 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Jun 6, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Zanima me da li su radjene kakve promjene na Loncinu 250, od 2009 pa do danas, vodeno hladjenje, model sa Apollo oriona 250. Ма није ни битно да ли је нешто мењано, апола више не увозе... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marracc 1 Napisano Jun 6, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema veze za uvoz. Zanima me jer ih u oglasniku ima od 2009 do 2011, pa me zanima da li su bile kakve preinake, ima ih ovdje http://www.orionmotors.nl/shop/index.php?cPath=37&osCsid=cc1255640007a85f5d4e029608ea7817 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 6, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Како нема везе увоз? Па нису их увозили сваког месеца. У једном контејнеру од 40 стопа стаје тих мотора да намири Србију за сезону, а од када је криза, чак и више сезоне. Све су то исти Лонцинови мотори, са истим предностима и недостацима, било да су 2009. или 2011. годиште. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marracc 1 Napisano Jun 6, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru! Da li postoji negdje manual za reparaciju te masine, ili manual od originala ( honda, suzuki ili cija je vec kopija). Edit: da li bi mi mogao navest najvece nedostatke, i prednosti, ako se masina redovito servisira, i ako se vozi do crvenog podrucja. Citao sam da ekipa prelazi preko 20000 km, iako mi se to necini tako puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1884 Napisano Septembar 11, 2015 Zainteresovan, 739 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aliexpress.com/item/LONCIN-250CC-water-cooled-engine-CB250-cylinder-assy-cylinder-block-assembly-70mm-cylinder-pistion-ring-pin/1874161031.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...