Havarisan 169 Napisano Januar 1, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Au, Dragice... Svaka ti cast. Za sve Lepo ste to organizovali. Trebao sam ja otici po mog drugara Nikolu Jelica (ZR), koga sam skoro uskratio za jedan motor ;D pa da vas posetimo. A i da se upoznamo. ZR 10 - 960? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 1, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Au, Dragice... Svaka ti cast. Za sve Lepo ste to organizovali. Trebao sam ja otici po mog drugara Nikolu Jelica (ZR), koga sam skoro uskratio za jedan motor ;D pa da vas posetimo. A i da se upoznamo. ZR 10 - 960? Pa naravno ;D jel to tako poznato? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 2, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Au, Dragice... Svaka ti cast. Za sve Lepo ste to organizovali. Trebao sam ja otici po mog drugara Nikolu Jelica (ZR), koga sam skoro uskratio za jedan motor ;D pa da vas posetimo. A i da se upoznamo. ZR 10 - 960? Pa naravno ;D jel to tako poznato? Tu i tamo. ja sam imao 10-980, a drugar 10-990 pa ga zato pamtim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, Dragice, prijatno si me iznenadila i sarmom i odlucnoscu da organizujes ovu akciju. Zaista sam odusevljen tobom, u svakom pogledu :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Januar 2, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, Dragice, prijatno si me iznenadila i sarmom i odlucnoscu da organizujes ovu akciju. Zaista sam odusevljen tobom, u svakom pogledu :-* Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...