Rober 25 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi, evo malo se rasciscava guzva oko posla pa bi bilo lepo ici malko i na kampovanje...Medjutim, tu se javlja zaboravljena muka od prosle godine.Naime, pocele su da pucaju sipkice za sator.Jedna je otisla total, druga vrlo blizu tome, a ima ih jos koje ce vrlo uskoro....Sator je neka kineska varijanta ali odlican za neverovati osim tih prokletih sipkica.Ima lepu zatvorenu pregradu ispred ulaza za cizme i kojekave sitnice.Takav nadjoh za 50ak jura a jeftiniji su oko 2500 recimo. Sad ce neko da kaze da je najlakse da se kupi nov, i bio bi u pravu ali to ostavljam kao zadnju opciju.... Ono sto mene zanima je da li je neko ima neko permanentno resenje u vidu alternative za te sipkice.Neka savitljiva cev ili crevo koje se inace koristi za nebitno sta, ili nesto trece.Pozeljno nesto sto se kupuje na metar ili vec kako god samo da ga ima negde...... Mogu i postaviti slicke ako nekom to pomaze ali bi bilo lepo da iznadjemo neko resenje jerbo verujem da nisamn jedini kojeg muci slican problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Nisi jedini,i ja se već neko vreme mislim dal da bacim jedan mali šator kome se šipke lome na sastavima i više nemože da se zategne. Mislim da bi napravio garnituru i za drugi šator,zato što su šipke dugačke i nemogu stati u kofer! Pratim temu sa pažnjom! Mirko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4764 Napisano Jun 3, 2013 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U alpinistickim prodavnicama postoji rezervna oprema za satore (npr. sipke), pa mozete pogledati da li nesto odgovara. Jedino sto nisam siguran da li se to isplati za jeftine satore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Jun 3, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto: http://www.iglusport.rs/prodavnica/%C5%A1atori/pribor-za-%C5%A1atore/klin-7-mm-x-220-mm-set-6-kom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Jun 3, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam skontao da ti u stvari trazis one teleskopske sipke u konstrukciji? http://www.iglusport.rs/prodavnica/%C5%A1atori/pribor-za-%C5%A1atore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kocho warrior 16 Napisano Jun 3, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: Lacarak Motocikl: yamaha xj 600 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pade mi na pamet stare dobre antene to bi bilo pravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan nadji stare teleskope za pecanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 3, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Roberte, još jedno rešenje je da nađeš nekoga da ti pokloni svoj stari raspali šator pa da iskombinuješ od dve babe devojku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan A može i ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 3, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ima nekoliko vrsta : http://www.iglusport.rs/prodavnica/%C5%A1atori/pribor-za-%C5%A1atore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Jun 3, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ima nekoliko vrsta : http://www.iglusport...-za-%C5%A1atore Ne prepisuj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 3, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ima nekoliko vrsta : http://www.iglusport...-za-%C5%A1atore Ne prepisuj! Ne prepisujem, samo sam uputio ljude na pravo mesto - za šipkice za šator. Ti si postavio link ka kočićima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 3, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mir tamo, oba linka su vam ista al' šta ima veze. Vidi se ono što treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano Jun 3, 2013 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Sta drugo reci Resena muka maksimalno brzo i efikasno.Valja jos spomenuti, zbog onog "ne lezi vraze", da se kupi jedna ili dve rezervne jerbo se nikad ne zna kad ce da zakaze kinez i slomi se..... Hvala svima jos jednom na brzoj i kvalitetnoj pomoci..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Jun 4, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ima nekoliko vrsta : http://www.iglusport...-za-%C5%A1atore Ne prepisuj! Ne prepisujem, samo sam uputio ljude na pravo mesto - za šipkice za šator. Ti si postavio link ka kočićima ! Kocici su bili samo predigra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Jun 10, 2013 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan I ja tražio, hvala za link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 10, 2013 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Sta drugo reci Resena muka maksimalno brzo i efikasno.Valja jos spomenuti, zbog onog "ne lezi vraze", da se kupi jedna ili dve rezervne jerbo se nikad ne zna kad ce da zakaze kinez i slomi se..... Hvala svima jos jednom na brzoj i kvalitetnoj pomoci..... Jel mislis da i te sto kupis nisu kineske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano Jun 10, 2013 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Sta drugo reci Resena muka maksimalno brzo i efikasno.Valja jos spomenuti, zbog onog "ne lezi vraze", da se kupi jedna ili dve rezervne jerbo se nikad ne zna kad ce da zakaze kinez i slomi se..... Hvala svima jos jednom na brzoj i kvalitetnoj pomoci..... Jel mislis da i te sto kupis nisu kineske. Najverovatnije da jesu, ali za sada dobro rade.Istestirano u palanci.Slaba tacka im je odmah posle metalnog prstena i tu pocnu da pucaju, a posle se izlistaju duzinski. Zaboravih da dodam da treba obratiti paznju da duzinu.Original su bile 605 mm a zamenske su 600. A druga vrsta koja mi je trebala je u originalu kraca od zamenskih pa zamenske treba recnuti..... Dodacu ovde, mozda nekome bude od koristi: evo bas sad u palanci nas ubi kisa, i fora sa molerskim najlonom odlicno funkcionise.Drugari su bukvalno isipavali vodu iz satora dok je kod mene bilo suvo ko barutana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam ja rešio problem,bar za sada! Izmerio sam koliko su se skratile šike,zbog lomova, u ukupnoj dužini.Na jednoj je falilo 50mm a na drugoj 120mm. Potražio sam oko struga šta bi bilo slično,i odlučio se za podizače od amike,koji su do sada bili samo donatori za nove podizaće za R 25 i slične modele,a sad su postali donatori i za nedostajući deo šipke od šatora. Isprobano u Bačkoj topoli,radi poso! (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...