sale82 0 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Derbi rabasa Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan problem i molim ako neko moze da mi pomogne,motor upali normalno i dok je na leru redovno prima gas ali kada ubacim u brzinu i dajem gas onda se gusi,sta moze biti u pitanju? unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Jun 1, 2013 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prljav filter vazduha, previše goriva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale82 0 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Derbi rabasa Prijavi odgovor kao problematičan a dali moze da bude razlog i ako sam mozda malo vcise ulja sipao u benzin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 177 Napisano Jun 1, 2013 Svrati ponekad, 491 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je malo goriva, da je prljav filter gusio bi se i na leru, Proveri dotok goriva, glavnu diznu, shiber karburatora i igla, probaj podigni je za jedno polje. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...