Repsol_91 6 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Drvar Motocikl: Honda CBR 900rr sc33 1997 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov i opis teme kaze kupio sam Suzu 750-ku uljaru treba samo da ga dovezem kuci ovih dana,pa me zanima na sta treba da obratim paznju,sta im je bolna tacka itd.nisam do sada imao iskustva sa njima pa bi mi pomoc od nekoga iskusnijeg dobro dosla...... hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 198 Napisano Jun 1, 2013 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Svedska Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bolna taca aaaaaaaaa sta je to? Ne vjerujem da taj model to ima uopste, samo ako je sve na svom mjestu,pogledaj ulje, naspi corbu i gas . Imam starijeg brata 1100 R i ne bih ga se odrekao ni slucajno. SRETNO... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...