MILAN GS 99 Napisano Maj 31, 2013 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo treba mi informacija za prijatelja, vozi hondu cbr 1000 rr, sta je najgore zakovao mu agregat. :'( Nasao je u oglasima od nekog tipa iz Bjeljine ali nema nikakve papire i koliko sam skontao sa divljaka je koi je zavrsio u delovima sta moze da se desi posto znam da se preko br motora nigde ne zavodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Jun 1, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran, ali mislim da se agregat sada racuna kao potrosna roba i da vise niko ne trazi broj motora, samo broj rama. Tako da, mislim da nije problem da ga ugradi. Ajde da sacekamo nekog ko je upuceniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 1, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Problem je, jer iako nije napisan na novoj saobraćajnoj, upisan je na čipu. Takođe ga upisuju u polisu osiguranja - pa eto razloga da osiguranje ne isplati štetu u slučaju da se nešto desi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Jun 1, 2013 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Njega konkretno zanima dali je i br motora na poternici posto je to kod njih rezerni deo ili samo br rama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...