orlovi 594 Napisano Jun 22, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Mos' da kupis jedno dobro biciklo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 314 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan u pa sad se setih, prodaje drug yamahu xj650 sredio karburatore, ofarbao, ne znam samo da li je gume promenuo... U svakom slucaju kupio je fj1100 pa mu je sad ova "mala jamaha" visak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ajd posto tema ode u diskuciju o kvalitetu motora, kakvo je misljenje o zzr600 91-92 god? Inace, mozda cu moci 100-200 evra vise da dam ako nema ulaganja u motor i ako je registrovan do snega posto po snegu ne vozum ))). Мој кум возио својевремено тај мотор и био је изузетно задовољан! Такође колега @foxmolder продаје Yamahu XJ 600 ал' да те не лажем за цену, питај њега. Добар мотор! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mos' da kupis jedno dobro biciklo.... Neka je i biciklo, bar su dva tocka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 314 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan ZZR600? Fuj, pa to je kavasaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam slične muke , hronični nedostatak para Mene zanimaju motori od 400 ccm3 do 750 ccm3 , do 1000 evra , četvorotaktni, R-ovi i skuteri mi nisu interesantni . Unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 22, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan ZZR600? Fuj, pa to je kavasaki Bolje i Kawasaki nego peske ili jos gore,ceznjiv pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan ZZR600? Fuj, pa to je kavasaki Радо бих се ја, ту и тамо, зезнуо понеким kavasaki-ем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Jun 22, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan E jesu se mnogi navrzli protiv kawe. Još malo pa ću predložiti adminima da uvedu ban za sve koji imaju ili bi hteli da poseduju posle svih negativnih komentara na isti, (ako takvih loodaka uopšte i ima) pa da se blagovremeno stavim na spisak: 1 , ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ-TOP 64 Napisano Jun 22, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zvezdara-Beograd Motocikl: KAWASAKI Z1000 GTR Prijavi odgovor kao problematičan u pa sad se setih, prodaje drug yamahu xj650 sredio karburatore, ofarbao, ne znam samo da li je gume promenuo... U svakom slucaju kupio je fj1100 pa mu je sad ova "mala jamaha" visak motor prva klasa ovo uzimaj ako ti nije skup nema mu smrti bez malja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 689 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ako te zanima KLR 600 - javi se.uz malu doplatu dobices i nesto od opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 23, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajde, ajde jos neka ponuda pa da resavam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 23, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ovu moju babu, uklapaš se u cenu koju tražim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 314 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Da se razumemo u vezi kawe.... Stari motor bilo kog proizvodjaca moze biti dobro ocuvan ili iskoriscen do poslednjeg atoma ali nov motor iz 2009. kojem je izrdjao rezervoar sto je dovelo do toga da se sito zapusilo sto je dovelo do toga da je pumpa za gorivo otisla... samo kawasaki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd dajte ljudi podatke, stanje, cenu itd. Moze pp, moze mejl. Situacija je ozbiljna, dolazim u iskusenje da kupim skuter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 24, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Šaljem pp, samo nemoj skuter da kupuješ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 24, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Da se razumemo u vezi kawe.... Stari motor bilo kog proizvodjaca moze biti dobro ocuvan ili iskoriscen do poslednjeg atoma ali nov motor iz 2009. kojem je izrdjao rezervoar sto je dovelo do toga da se sito zapusilo sto je dovelo do toga da je pumpa za gorivo otisla... samo kawasaki Prvo, 2009. nije nov motor Drugo,jel ti znas taj motor od prvog dana? Trece,mozda je neko ispravljao,grejao rezervoar pa je nastala steta Cetvrto,ko zna sta je sipano Peto,mozda je stajao prazan na nekom vlaznom i hladnom mestu(napolju recimo) Mnogo generalises bez pouzdanih cinjenica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 24, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 2009 je 4 godine 'staro' a to se vodi ovde kao NOVO, kad se uzme prosek godišta voznog parka na dva točka u Srbiji. A ako pogledamo % umesto proseka, situacija još žalosnija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 314 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Da se razumemo u vezi kawe.... Stari motor bilo kog proizvodjaca moze biti dobro ocuvan ili iskoriscen do poslednjeg atoma ali nov motor iz 2009. kojem je izrdjao rezervoar sto je dovelo do toga da se sito zapusilo sto je dovelo do toga da je pumpa za gorivo otisla... samo kawasaki Prvo, 2009. nije nov motor Drugo,jel ti znas taj motor od prvog dana? Trece,mozda je neko ispravljao,grejao rezervoar pa je nastala steta Cetvrto,ko zna sta je sipano Peto,mozda je stajao prazan na nekom vlaznom i hladnom mestu(napolju recimo) Mnogo generalises bez pouzdanih cinjenica. Prvo pa nije ni star 20 godina.... Drugo da znam ga od prvog dana Trece nikad Cetvrto gorivo, ne znam sta si ocekvao da kazem ovde.... vodu iz bunara? Preko zime je stajao u supi u sastavu kuce, znaci ne u stali sa promajom nego u supi sa vratima ozidanoj bez rupa itd.... Bilo bi pouzdanije samo da je motor moj licno Nemojte to shvatati licno ali nema izgovora za to sto se desilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jun 24, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare uzmi Gileru Nordwest 600,ima ih po oglasima,vidi samo neku koja je u najboljem stanju.....Motor ide odlicno,primamljiv zvuk,sto se izgleda tice(bar za moj ukus) ocena 4+...kad ga uporedis sa nekim japancima starim 20+ godina....sve ti je jasno sto se tice izgleda.... Opet,stvar je na tebi...meri seci i kupuj mashinu jer sezona je uveliko krenula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Triput' merim opet kratko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja sta je pametno, sacekati zimu, sakupiti jos malo para pa onda pazariti motor. Ali kako kada je to jace od mene, rade neki mravi ispod koze i nigde mira nemam dok ne kupim motor, ne moze to da bude neka nova i mocna masina, mozda necu moci da ga vozim zbog vremena ili para ali neka stoji u dvoristu, tada je sve na svom mestu u glavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 24, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan kupi šta god, samo beži od kineza............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jun 24, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja sta je pametno, sacekati zimu, sakupiti jos malo para pa onda pazariti motor. Ali kako kada je to jace od mene, rade neki mravi ispod koze i nigde mira nemam dok ne kupim motor, ne moze to da bude neka nova i mocna masina, mozda necu moci da ga vozim zbog vremena ili para ali neka stoji u dvoristu, tada je sve na svom mestu u glavi... Svi znamo taj osecaj.....zato nadji nesto za sebe i kupi pa kad budes nastekao jos kinte zamenices ga...Samo polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z 5 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan 1000 e, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...